притисни ентер »

Скулптура на гигантски велосипед против крадење велосипеди
Скулптура на гигантски велосипед против крадење велосипеди

Скулптура на гигантски велосипед против крадење велосипеди

Скулптура на гигантски велосипед за подигнување на свеста за проблемот со крадење велосипеди беше поставен денеска во Скопје. Проблемот со крадење велосипеди тангира преку 150.000 граѓани во државата кои го користат велосипедод како еколошко, здраво и функционално превозно средство. Проценките се дека изминативе десет години се украдени над 70.000

„Гигантски велосипед“ поставен во Скопје- ова е причината

„Гигантски велосипед“ поставен во Скопје- ова е причината

„Гигантски велосипед“ поставен во Скопје- ова е причината (Фото) Скулптура на гигантски велосипед за подигнување на свеста за проблемот со крадење велосипеди беше поставен денеска во Скопје. Проблемот со крадење велосипеди тангира преку 150.000 граѓани во државата кои го користат велосипедот како еколошко, здраво и функционално превозно средство. Проценките

Скулптура на гигантски велосипед против крадење велосипеди

Скулптура на гигантски велосипед против крадење велосипеди

Скулптура на гигантски велосипед за подигнување на свеста за проблемот со крадење велосипеди беше поставен денеска во Скопје. Проблемот со крадење велосипеди тангира преку 150.000 граѓани во државата кои го користат велосипедот како еколошко, здраво и функционално превозно средство. Проценките се дека изминативе десет години се украдени над 70.000

Скулптура на гигантски велосипед против крадење велосипеди

Скулптура на гигантски велосипед против крадење велосипеди

Скулптура на гигантски велосипед за подигнување на свеста за проблемот со крадење велосипеди беше поставен денеска во Скопје. Проблемот со крадење велосипеди тангира преку 150.000 граѓани во државата кои го користат велосипедод како еколошко, здраво и функционално превозно средство. Проценките се дека изминативе десет години се украдени над 70.000

Поставен гигантски велосипед во Скопје: Овој нема да го украдат!

Поставен гигантски велосипед во Скопје: Овој нема да го украдат!

Урбаната уметничка акција „Гигански велосипед” постави велосипед во центарот на Скопје кој е изработен од метал и е со димензии 3 х 1.8 метри. Акцијата има цел да ја подигне видливоста на проблемот со крадењето велосипеди во Македонија, проблем кој тангира преку 150.000 граѓани кои го користат велосипедот. Проценките се дека изминативе 10 години се

Скулптура на гигантски велосипед против крадење велосипеди

Скулптура на гигантски велосипед против крадење велосипеди

Скулптура на гигантски велосипед за подигнување на свеста за проблемот со крадење велосипеди беше поставен денеска во Скопје. Проблемот со крадење велосипеди тангира преку 150.000 граѓани во државата кои го користат велосипедод како еколошко, здраво и функционално превозно средство. Проценките се дека изминативе десет години се украдени над 70.000