притисни ентер »

Македонскиот пејач стана татко - нека е живо и здраво бебето
Македонскиот пејач стана татко - нека е живо и здраво бебето

Македонскиот пејач стана татко - нека е живо и здраво бебето

Македонскиот пејач Јоце Панов минатата година стапи во брак со својата избраничка Марина Нацевска, а сега објави уште една убава вест. Тој стана татко за првпат, а својот син одлучи да го крсти Лука. На својот Фејсбук профил тој сподели фотографија со која ги извести сите дека станал татко на момче. Погледнете:

Јоце Панов стана татко, во петок се спрема голема забава по повод раѓањето на Лука

Јоце Панов стана татко, во петок се спрема голема забава по повод раѓањето на Лука

Македонскиот пејач Јоце Панов вчера стана татко по прв пат заедно со неговата сопруга Марина . Пејачот радосната вест за раѓањето на синчето ја сподели на социјалните мрежи, па доби стотици коментари и честитки од фановите и пријателите. Се роди Лука Панов, датум:02.12 2019, Скопје, тежина: 3.450 грама, должина: 51 сантима, време: 20:10 часот“, стои

Јоце Панов стана татко - се роди Лука

Јоце Панов стана татко - се роди Лука

Македонскиот пејач Јоце Панов вчера стана татко по прв пат заедно со неговата сопруга Марина. Пејачот радосната вест за раѓањето на синчето ја сподели на социјалните мрежи, па доби стотици коментари и честитки од фановите и пријателите. „Се роди Лука Панов, датум: 02.12 2019, Скопје, тежина: 3.450 грама, должина: 51 сантима, време: 20:10 часот“, стои

Јоце Панов стана татко - се роди Лука

Јоце Панов стана татко - се роди Лука

Македонскиот пејач Јоце Панов вчера стана татко по прв пат заедно со неговата сопруга Марина. Пејачот радосната вест за раѓањето на синчето ја сподели на социјалните мрежи, па доби стотици коментари и честитки од фановите и пријателите. „Се роди Лука Панов, датум: 02.12 2019, Скопје, тежина: 3.450 грама, должина: 51 сантима, време: 20:10 часот“, стои

Јоце Панов стана татко

Јоце Панов стана татко

Поп-пејачот Јоце Панов стана татко. Неговата сопруга Марина се породи вчеравечер во 20 часот. Бебето го носи името Лука, по желба на двајцата родители. Тешко е 3.540 грама, а долго 51 сантиметар. Породувањето поминало во најдобар ред, а бебето и мајката се добри. Пејачот веста ја објави на социјалните мрежи и ова е прво негово дете. Јоце лани летото

Дедо Мраз го посети Јоце Панов.

Дедо Мраз го посети Јоце Панов.

Поп-пејачот Јоце Панов стана татко. Неговата сопруга Марина  се породи вчеравечер во 20 часот. Бебето го носи името Лука, по желба на двајцата родители. Тешко е 3.540 грама, а долго 51 сантиметар. Породувањето поминало во најдобар ред, а бебето и мајката се добри. Пејачот веста ја објави на социјалните мрежи и ова е прво негово дете. Јоце лани летото

Јоце Панов стана татко

Јоце Панов стана татко

Поп-пејачот Јоце Панов стана татко. Неговата сопруга се породи вчеравечер во 20 часот. Бебето го носи името Лука, по желба на двајцата родители. Тешко е 3540 грама, а долго 51. сантиметар. Породувањето поминало во најдобар ред, а бебето и мајката се добри. Пејачот веста ја објави на социјалните мрежи и ова е прво негово дете.

Јоце Панов стана татко

Јоце Панов стана татко

Поп-пејачот Јоце Панов стана татко. Неговата сопруга Марина  се породи вчеравечер во 20 часот. Бебето го носи името Лука, по желба на двајцата родители. Тешко е 3.540 грама, а долго 51 сантиметар. Породувањето поминало во најдобар ред, а бебето и мајката се добри. Пејачот веста ја објави на социјалните мрежи и ова е прво негово дете. Јоце лани летото

За Јоце Панов, Новата година веќе пристигна!

За Јоце Панов, Новата година веќе пристигна!

Познатиот пејач Јоце Панов има огромна причина за славење! Пејачот стана татко на малиот Лука, и отвори ново поглевје во својот живот! Им честитаме на Јоце и на неговата сопруга Марина, да е здрав и најсреќен малиот Лука!

Јоце Панов стана татко ФОТО

Јоце Панов стана татко ФОТО

Пејачот радосната вест за раѓањето на синчето ја сподели на социјалните мрежи, па доби стотици коментари и честитки од фановите и пријателите. Македонскиот пејач Јоце Панов вчера стана татко по прв пат. Пејачот и неговата сопруга Марина добија син, а среќните родители му го дадоа името Лука. Пејачот радосната вест за раѓањето на синчето ја сподели