притисни ентер »

Ирска стјуардеса во Дубаи обвинета за „консумација на алкохол“: И го уништиле пасошот
Ирска стјуардеса во Дубаи обвинета за „консумација на алкохол“: И го уништиле пасошот

Ирска стјуардеса во Дубаи обвинета за „консумација на алкохол“: И го уништиле пасошот

Против ирска стјуардеса Тори Тови во Обединетите Арапски Емирати, поднесени се повеќе кривични пријави, меѓу кои и „обид за самоубиство“ и „консумација на алкохол“. Како што јавува Би-би-си, властите во Емиратите и го уништиле пасошот. И ирската влада се вклучи во случајот преку дипломатски канали. Како што јави Би-би-си, Тови се наоѓа во Дубаи, најголемиот

Ирска стјуардеса во Дубаи обвинета за „консумација на алкохол“: И го уништиле пасошот

Ирска стјуардеса во Дубаи обвинета за „консумација на алкохол“: И го уништиле пасошот

Против ирска стјуардеса Тори Тови во Обединетите Арапски Емирати, поднесени се повеќе кривични пријави, меѓу кои и „обид за самоубиство“ и „консумација на алкохол“. Како што јавува Би-би-си, властите во Емиратите и го уништиле пасошот. И ирската влада се вклучи во случајот преку дипломатски канали. Како што јави Би-би-си, Тови се наоѓа во Дубаи, најголемиот

Ирска стјуардеса во Дубаи обвинета за „консумација на алкохол“: И го уништиле пасошот

Ирска стјуардеса во Дубаи обвинета за „консумација на алкохол“: И го уништиле пасошот

Против ирска стјуардеса Тори Тови во Обединетите Арапски Емирати, поднесени се повеќе кривични пријави, меѓу кои и „обид за самоубиство“ и „консумација на алкохол“. Како што јавува Би-би-си, властите во Емиратите и го уништиле пасошот. И ирската влада се вклучи во случајот преку дипломатски канали. Како што јави Би-би-си, Тови се наоѓа во Дубаи, најголемиот

Ирска стјуардеса во Дубаи обвинета за „консумација на алкохол“: И го уништиле пасошот

Ирска стјуардеса во Дубаи обвинета за „консумација на алкохол“: И го уништиле пасошот

Против ирска стјуардеса Тори Тови во Обединетите Арапски Емирати, поднесени се повеќе кривични пријави, меѓу кои и „обид за самоубиство“ и „консумација на алкохол“. Како што јавува Би-би-си, властите во Емиратите и го уништиле пасошот. И ирската влада се вклучи во случајот преку дипломатски канали. Како што јави Би-би-си, Тови се наоѓа во Дубаи, најголемиот

Ирска стјуардеса во Дубаи обвинета за „консумација на алкохол“: И го уништиле пасошот

Ирска стјуардеса во Дубаи обвинета за „консумација на алкохол“: И го уништиле пасошот

Против ирска стјуардеса Тори Тови во Обединетите Арапски Емирати, поднесени се повеќе кривични пријави, меѓу кои и „обид за самоубиство“ и „консумација на алкохол“. Како што јавува Би-би-си, властите во Емиратите и го уништиле пасошот. И ирската влада се вклучи во случајот преку дипломатски канали. Како што јави Би-би-си, Тови се наоѓа во Дубаи, најголемиот

Ирска стјуардеса во Дубаи обвинета за „обид за самоубиство“

Ирска стјуардеса во Дубаи обвинета за „обид за самоубиство“

Против ирската стјуардеса Тори Тови во Обединетите Арапски Емирати, поднесени се повеќе кривични пријави, меѓу кои и „обид за самоубиство“ и „консумација на алкохол“. Како што јавува Би-Би-Си, властите во Емиратите ѝ го уништиле пасошот. И ирската влада се вклучи во случајот преку дипломатски канали. Како што јави Би-Би-Си, Тови се наоѓа во Дубаи,