притисни ентер »

Дамска колекција во ретро издание на Русинката Улијана Сергенко
Дамска колекција во ретро издание на Русинката Улијана Сергенко

Дамска колекција во ретро издание на Русинката Улијана Сергенко

Руската дизајнерка Улијана Сергенко секогаш достојно ја валоризира жената и женскоста во своите колекции. Тоа е нишката на препознатливост која се провлекува низ сите нејзини линии, колку и да се естетски и тематски различни. Овојпат, во колекцијата наменета за сезоната есен-зима 2020, Улијана се потпре на својот инстинкт за дамското во секоја жена