притисни ентер »

Новиот Mercedes-Benz GLC пристигна во Македонија!

Новиот Mercedes-Benz GLC пристигна во Македонија!

Со повеќе од 2 милиони продадени примероци, GLC е еден од најпродаваните модели на Mercedes-Benz на глобалниот пазар – а од денес, новата генерација на луксузниот SUV е достапна и во Македонија. Инженерите и дизајнерите на Mercedes-Benz не се воздржувале кога работеле на новиот SUV. Дизајнот е интерпретација на тековниот дизајнерски јазик на Mercedes-Benz,