притисни ентер »

Без струја дел од општина Центар
Без струја дел од општина Центар

Без струја дел од општина Центар

ЕВН Македонија АД известува дека денеска без електрична енергија ќе останат делови од општина Центар. Во период од 08:30 до 16:00 часот, корисниците од улица Коста Кирков бр. 3, улица Дебарца бр. 13 во општина Центар ќе останат без струја.

Без струја дел од општина Центар

Без струја дел од општина Центар

ЕВН Македонија АД известува дека денеска без електрична енергија ќе останат делови од општина Центар. Во период од 08:30 до 16:00 часот, корисниците од улица Коста Кирков бр. 3, улица Дебарца бр. 13 во општина Центар ќе останат без струја.

Без струја дел од општина Центар

Без струја дел од општина Центар

ЕВН Македонија АД известува дека денеска без електрична енергија ќе останат делови од општина Центар. Во период од 8:30 до 16 часот, корисниците од улица Коста Кирков бр. 3, улица Дебарца бр. 13 во општина Центар ќе останат без струја.

Без струја дел од општина Центар

Без струја дел од општина Центар

ЕВН Македонија АД известува дека денеска без електрична енергија ќе останат делови од општина Центар. Во период од 08:30 до 16:00 часот, корисниците од улица Коста Кирков бр. 3, улица Дебарца бр. 13 во општина Центар ќе останат без струја.

Без струја дел од општина Центар

Без струја дел од општина Центар

ЕВН Македонија АД известува дека денеска без електрична енергија ќе останат делови од општина Центар. Во период од 08:30 до 16:00 часот, корисниците од улица Коста Кирков бр. 3, улица Дебарца бр. 13 во општина Центар ќе останат без струја.

Без струја дел од општина Центар

Без струја дел од општина Центар

Денеска без струја ќе останат делови од општина Центар се вели во известувањето на ЕВН Македонија Во период од 08:30 до 16:00 часот, корисниците од улица Коста Кирков бр. 3, улица Дебарца бр. 13 во општина Центар ќе останат без струја.

Без струја дел од општина Центар

Без струја дел од општина Центар

ЕВН Македонија АД известува дека денеска без електрична енергија ќе останат делови од општина Центар. Во период од 08:30 до 16:00 часот, корисниците од улица Коста Кирков бр. 3, улица Дебарца бр. 13 во општина Центар ќе останат без струја.

Без струја утре две улици во општина Центар

Без струја утре две улици во општина Центар

Без струја утре од 8:30 до 16 часот ќе останат корисниците од улиците „Коста Кирков“ бр. 3 и Дебарца бр. 13 во општина Центар, соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје.

Брз струја утре две улици во општина Центар

Брз струја утре две улици во општина Центар

Без струја утре од 8:30 до 16 часот ќе останат корисниците од улиците „Коста Кирков“ бр. 3 и Дебарца бр. 13 во општина Центар, соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје.

Без струја утре две улици во општина Центар

Без струја утре две улици во општина Центар

Без струја утре од 8:30 до 16 часот ќе останат корисниците од улиците „Коста Кирков“ бр. 3 и Дебарца бр. 13 во општина Центар, соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје. MIA