притисни ентер »

Може да се купи вулкан за сума од 50.000 долари
Може да се купи вулкан за сума од 50.000 долари

Може да се купи вулкан за сума од 50.000 долари

Ако сте заинтересирани за необични места и локации на кои освен што би сакале да престојувате, би сакале да бидат и во ваша сопственост, сега имате можност за прилично разумна сума да добиете нешто такво. За 50.000 фунти можете да си купите стар неактивен вулкан. Станува збор за вулкан стар 250 милиони години, лоцирана во местото Девон, Англија. Тоа

Може да се купи вулкан за сума од 50.000 долари

Може да се купи вулкан за сума од 50.000 долари

Ако сте заинтересирани за необични места и локации на кои освен што би сакале да престојувате, би сакале да бидат и во ваша сопственост, сега имате можност за прилично разумна сума да добиете нешто такво. За 50.000 фунти можете да си купите стар неактивен вулкан. Станува збор за вулкан стар 250 милиони години, лоцирана во местото Девон, Англија. Тоа

Сега за евтини пари може да се купи и вулкан

Сега за евтини пари може да се купи и вулкан

Ако сте заинтересирани за необични места и локации на кои освен што би сакале да престојувате, би сакале да бидат и во ваша сопственост, сега имате можност за прилично разумна сума да добиете нешто такво. За 50.000 фунти можете да си купите стар неактивен вулкан. Станува збор за вулкан стар 250 милиони години, лоцирана во местото Девон, Англија. Тоа