притисни ентер »

Мајкрософт , сака да произведува паметна облека
Мајкрософт , сака да произведува паметна облека

Мајкрософт , сака да произведува паметна облека

Google финансира разни проекти за паметни облеки и е една од најактивните компании во оваа област. Еволуцијата на технологијата и истражувањето ги тера другите популарни брендови да покажат интерес. На пример, Microsoft веќе има регистрирано патент со името „Electronically Functional Yarn“ на своето име. Компанијата се чини дека планира да започне

Microsoft заинтересиран за производство на паметна облека

Microsoft заинтересиран за производство на паметна облека

Google финансира разни проекти за паметни облеки и е една од најактивните компании во оваа област. Еволуцијата на технологијата и истражувањето ги тера другите популарни брендови да покажат интерес. На пример, Microsoft веќе има регистрирано патент со името „Electronically Functional Yarn“ на своето име. Компанијата се чини дека планира да започне

Microsoft пројавува интерес за паметна облека

Microsoft пројавува интерес за паметна облека

Google финансира разни проекти за паметни облеки и е една од најактивните компании во оваа област. Еволуцијата на технологијата и истражувањето ги тера другите популарни брендови да покажат интерес. На пример, Microsoft веќе има регистрирано патент со името „Electronically Functional Yarn“ на своето име. Компанијата се чини дека планира да започне