притисни ентер »

СЛОБОДЕН УДАР: Ваучери за спорт или за спор?
СЛОБОДЕН УДАР: Ваучери за спорт или за спор?

СЛОБОДЕН УДАР: Ваучери за спорт или за спор?

Идејата за спортските ваучери како начин за финансирање на спортот во Македонија во основа е добра, но нејзината реализација не е баш најсовршена. Има многумина незадоволни, не е занемарлив бројот на оние што се чувствуваат онеправдени и бараат да се почитуваат нивните резултати како критериум при финансирањето. Спортските ваучери, односно начинот