притисни ентер »

Секоја чест! Познатиот моден дизајнер подарува гардероба за хероите кои се борат со короната
Секоја чест! Познатиот моден дизајнер подарува гардероба за хероите кои се борат со короната

Секоја чест! Познатиот моден дизајнер подарува гардероба за хероите кои се борат со короната

Познатиот моден дизајнер веќе донираше парични средства за борба против короната, а сега одлучи дека сака да им се “одолжи” на некој начин на медицинските работници, хероите кои се борат против короната. Еден од најпознатите светски дизајнери Ралф Лорен, откако донирал 10 милиони долари за борба против пандемијата на корона вирусот, одлучил дека на

Има 5,7 милијарди долари и по донирани 10 милиони, повторно го “одврзал ќесето”: “Њујорк е мојот роден град”

Има 5,7 милијарди долари и по донирани 10 милиони, повторно го “одврзал ќесето”: “Њујорк е мојот роден град”

Еден од најпознатите светски дизајнери, Ралф Лорен, откако донирал 10 милиони долари во борба против пандемијата на коронавирусот, одлучил на хероите кои секојдневно се борат за да ги спасат човечките животи да им подари 1,5 милиони свои парчиња облека. Подароците ќе се состојат од свечени фустани, одела, дуксери, тренирки, маици, џемпери, фармерки

Ралф Лорен подарува 1,5 милиони производи за „хероите од првите борбени линии“

Ралф Лорен подарува 1,5 милиони производи за „хероите од првите борбени линии“

Ралф Лорен, еден од најпознатите светски дизајнери, откако донираше десет милиони долари за борба против пандемијата на Ковид-19, одлучи на хероите од првите борбени линии да им подари 1,5 милиони парчиња од своите производи. Меѓу подароците ќе бидат свечени фустани, костуми, дуксери, тренерки, маици, џемпери, фармерки. Производите ќе бидат донирани

Ралф Лорен подарува 1,5 милиони парчиња од своите производи на „хероите од првите борбени линии“

Ралф Лорен подарува 1,5 милиони парчиња од своите производи на „хероите од првите борбени линии“

Ралф Лорен, еден од најпознатите светски дизајнери, откако донираше десет милиони долари за борба против пандемијата на Ковид-19, одлучи на хероите од првите борбени линии да им подари 1,5 милиони парчиња од своите производи. Меѓу подароците ќе бидат свечени фустани, костуми, дуксери, тренерки, маици, џемпери, фармерки. Производите ќе бидат донирани

Ралф Лорен подарува 1,5 милиони модни парчиња за „хероите од првите борбени линии“

Ралф Лорен подарува 1,5 милиони модни парчиња за „хероите од првите борбени линии“

САД – Ралф Лорен, еден од најпознатите светски дизајнери, откако донираше десет милиони долари за борба против пандемијата на Ковид-19, одлучи на хероите од првите борбени линии да им подари 1,5 милиони парчиња од своите колекции. Меѓу подароците ќе бидат свечени фустани, костуми, дуксери, тренерки, маици, џемпери, фармерки. Производите ќе бидат донирани

Ралф Лорен подари 1,5 милиони парчиња од своите производи за „хероите од првите борбени линии“ против коронавирусот

Ралф Лорен подари 1,5 милиони парчиња од своите производи за „хероите од првите борбени линии“ против коронавирусот

Ралф Лорен, еден од најпознатите светски дизајнери, откако донираше десет милиони долари за борба против пандемијата на Ковид-19, одлучи на хероите од првите борбени линии да им подари 1,5 милиони парчиња од своите производи. Меѓу подароците ќе бидат свечени фустани, костуми, дуксери, тренерки, маици, џемпери, фармерки. Производите ќе бидат донирани

Ралф Лорен подари 1,5 милиони парчиња од своите производи за „хероите од првите борбени линии“ против коронавирусот

Ралф Лорен подари 1,5 милиони парчиња од своите производи за „хероите од првите борбени линии“ против коронавирусот

Ралф Лорен, еден од најпознатите светски дизајнери, откако донираше десет милиони долари за борба против пандемијата на Ковид-19, одлучи на хероите од првите борбени линии да им подари 1,5 милиони парчиња од своите производи. Меѓу подароците ќе бидат свечени фустани, костуми, дуксери, тренерки, маици, џемпери, фармерки. Производите ќе бидат донирани

Ралф Лорен подарува 1,5 милиони производи за „хероите од првите борбени линии”

Ралф Лорен подарува 1,5 милиони производи за „хероите од првите борбени линии”

Ралф Лорен, еден од најпознатите светски дизајнери, откако донираше десет милиони долари за борба против пандемијата на Ковид-19, одлучи на хероите од првите борбени линии да им подари 1,5 милиони парчиња од своите производи. Меѓу подароците ќе бидат свечени фустани, костуми, дуксери, тренерки, маици, џемпери, фармерки. Производите ќе бидат донирани

Ралф Лорен подарува 1,5 милиони производи за „хероите од првите борбени линии“

Ралф Лорен подарува 1,5 милиони производи за „хероите од првите борбени линии“

Њујорк, 22 мај 2020 (/) – Ралф Лорен, еден од најпознатите светски дизајнери, откако донираше десет милиони долари за борба против пандемијата на Ковид-19, одлучи на хероите од првите борбени линии да им подари 1,5 милиони парчиња од своите производи. Меѓу подароците ќе бидат свечени фустани, костуми, дуксери, тренерки, маици, џемпери, фармерки. Производите

Ралф Лорен подарува 1,5 милиони производи за „хероите од првите борбени линии“

Ралф Лорен подарува 1,5 милиони производи за „хероите од првите борбени линии“

Ралф Лорен, еден од најпознатите светски дизајнери, откако донираше десет милиони долари за борба против пандемијата на Ковид-19, одлучи на хероите од првите борбени линии да им подари 1,5 милиони парчиња од своите производи. Меѓу подароците ќе бидат свечени фустани, костуми, дуксери, тренерки, маици, џемпери, фармерки. Производите ќе бидат донирани