притисни ентер »

Масерати го оживува духот на својата ,,златна епоха”
Масерати го оживува духот на својата ,,златна епоха”

Масерати го оживува духот на својата ,,златна епоха”

Денес италијанската фабрика бара инспирација за новата серија возила обележани со Ројал во своето славно минато. Третата генерација Quattroporte, која се појави во 1986 година, беше првиот модел што се продава во верзијата Royale. Серијата вклучуваше мотор V8, ексклузивни сини и зелени бои на каросеријата, надграден ентериер со кожни седишта и многу