притисни ентер »

Две крастави жаби
Две крастави жаби

Две крастави жаби

Уште од онаа вечер (27 април 2017) кога сегашниот премиер се појави на „Телма“ со крупна, тазе-лепенка на чело и кога ја изговори онаа тивка, огорчена реченица: „Не спомнувајте ми го тој бандит (Чавков), ни името не сакам да му го чујам!“, почна да ми се врти во главата една еретичка мисла за која ни сега не сум сигурен дека е време да ја формулирам

Две крстави жаби

Две крстави жаби

Уште од онаа вечер (27 април 2017) кога сегашниот премиер се појави на „Телма“ со крупна, тазе-лепенка на чело и кога ја изговори онаа тивка, огорчена реченица: “не спомнувајте ми го тој бандит (Чавков), ни името не сакам да му го чујам!“, почна да ми се врти во главата една еретичка мисла за која ни сега не сум сигурен дека е време да ја формулирам