притисни ентер »

Уште неколку инспиративни машки комбинации од Pitti Uomo во Фиренца
Уште неколку инспиративни машки комбинации од Pitti Uomo во Фиренца

Уште неколку инспиративни машки комбинации од Pitti Uomo во Фиренца

Продолжуваме со фотографиите од уличниот стил на Pitti Uomo пролет/лето 2019 во Фиренца. Pitti Uomo е еден од најпознатите саеми за машка мода во светот. Мора да признаеме дека тука модата е на многу високо ниво. Што мислите вие? The post Уште неколку инспиративни машки комбинации од Pitti Uomo во Фиренца appeared first on Friday .

Модна инспирација: Најдобрите машки стилови од првиот ден на Pitti Uomo

Модна инспирација: Најдобрите машки стилови од првиот ден на Pitti Uomo

Двапати годишно, светот на машка мода се спушта на Фортеза да Басо во Фиренца, Италија за еден од најпознатите модни саеми во светот Pitti Uomo. Тоа е местото каде што ќе најдете некои од најголемите машки модни икони на планетата Земја. Зошто Pitti Uomo е толлку посебен? Затоа што знаеме дека Италија е земја на добриот стил, па кога најдобрите ќе