притисни ентер »

Дејан Недев на семинар во Бразил
Дејан Недев на семинар во Бразил

Дејан Недев на семинар во Бразил

Дејан Недев е избран меѓу четирите каратисти кои денес и утре ќе одржат семинар во Куритиба, Бразил. – Ова е голема чест и признание за нашиот каратист од светската карате федерација ИТКФ. Според програмата СШ ќе се одржи на 6,7 и 8 декември, а за Македонија ова ќе биде 15-то учество на светските шампионати, соопшти Македонската традиционална карате

Карате: Недев меѓу четворицата во Бразил

Карате: Недев меѓу четворицата во Бразил

Дејан Недев е избран меѓу четирите каратисти кои денес и утре ќе одржат семинар во Куритиба, Бразил. - Ова е голема чест и признание за нашиот каратист од светската карате федерација ИТКФ. Според програмата СШ ќе се одржи на 6,7 и 8 декември, а за Македонија ова ќе биде 15-то учество на светските шампионати, соопшти Македонската традиционална карате

Дејан Недев еден од четворицата избрани каратисти кои ќе одржат семинар во Бразил

Дејан Недев еден од четворицата избрани каратисти кои ќе одржат семинар во Бразил

Дејан Недев е избран меѓу четирите каратисти кои денес и утре ќе одржат семинар во Куритиба, Бразил.Ова е голема чест и признание за нашиот каратист од светската карате федерација ИТКФ. Според програмата СШ ќе се одржи на 6,7 и 8 декември, а за Македонија ова ќе биде 15-то учество на светските шампионати, соопшти Македонската традиционална карате федерација

Дејан Недев избран меѓу четирите најдобри каратисти на светот

Дејан Недев избран меѓу четирите најдобри каратисти на светот

Дејан Недев е избран меѓу четирите светски ИТКФ карате легенди кој денес и утре ќе одржат карате семинар во Куритиба, Бразил заедно со Рикардо Луис Буци-Бразил, Хусто Гомез-Аргентина и Мусат Корнел-Романија сите повеќекратни светски, европски и панамерички шампиони. Ова е голема чест и признание за нашиот каратист од светската карате федерација ИТКФ

Дејан Недев на семинар во Бразил

Дејан Недев на семинар во Бразил

Скопје, 4 декември 2019 (МИА) – Дејан Недев е избран меѓу четирите каратисти кои денес и утре ќе одржат семинар во Куритиба, Бразил. Ова е голема чест и признание за нашиот каратист од светската карате федерација ИТКФ. Според програмата СШ ќе се одржи на 6,7 и 8 декември, а за Македонија ова ќе биде 15-то учество на светските шампионати, соопшти Македонската

Дејан и Аљоша Недеви ќе учествуваат на Светскиот шампионат во Куритиба

Дејан и Аљоша Недеви ќе учествуваат на Светскиот шампионат во Куритиба

Најдобрите македонски натпреварувачи во традиционално карате, Дејан и Аљоша Недеви, ќе настапат на 20. ИТКФ Официјален Светски шампионат што ќе се одржи од 4. до 8. декември во Куритиба, Бразил. Со нив заедно патува и селекторот Венцислав Недев кој покрај другото ќе биде и судија. На Светскиот шампионат во Куритиба се очекува да учествуваат рекорден

Дејан Недев на семинар во Бразил

Дејан Недев на семинар во Бразил

Дејан Недев е избран меѓу четирите каратисти кои денес и утре ќе одржат семинар во Куритиба, Бразил. - Ова е голема чест и признание за нашиот каратист од светската карате федерација ИТКФ. Според програмата СШ ќе се одржи на 6,7 и 8 декември, а за Македонија ова ќе биде 15-то учество на светските шампионати, соопшти Македонската традиционална карате

Дејан Недев на семинар во Бразил

Дејан Недев на семинар во Бразил

Скопје, 4 декември 2019 (МИА) – Дејан Недев е избран меѓу четирите каратисти кои денес и утре ќе одржат семинар во Куритиба, Бразил. Ова е голема чест и признание за нашиот каратист од светската карате федерација ИТКФ. Според програмата СШ ќе се одржи на 6,7 и 8 декември, а за Македонија ова ќе биде 15-то учество на светските шампионати, соопшти Македонската

Дејан Недев на семинар во Бразил

Дејан Недев на семинар во Бразил

Дејан Недев е избран меѓу четирите каратисти кои денес и утре ќе одржат семинар во Куритиба, Бразил. Покрај Недев на семинарот свое излагање ќе имаат и: Рикардо Луис Буци-Бразил, Хусто Гомез-Аргентина и Мусат Корнел-Романија, сите повеќекратни светски, европски и панамерички шампиони.

Недеви на СП во традиционално карате во Бразил

Недеви на СП во традиционално карате во Бразил

Од 4 до 8 декември во Куритиба, Бразил ќе се одржи 20. ИТКФ Официјален Светски шампионат во традиционално карате. На светскиот шампионат во Куритиба ќе настапат нашите најуспешни, најтрофејни и најискусни натпреварувачи браќата Дејан и Аљоша Недеви. Заедно со нив ќе патува и селекторот Венцислав Недев, кој покрај другото ќе биде и судија на шампионатот