притисни ентер »

Божиќна реклама која ќе ви предизвика лавина од емоции – ги освои срцата на илјадници луѓе ширум светот
Божиќна реклама која ќе ви предизвика лавина од емоции – ги освои срцата на илјадници луѓе ширум светот

Божиќна реклама која ќе ви предизвика лавина од емоции – ги освои срцата на илјадници луѓе ширум светот

Сопствениците на малата продавница за алати “Hafod Hardware” во Велс, направи прекрасна Божиќна реклама која ги освои срцата на голем број луѓе ширум светот. Рекламата е едноставна, но толку моќна, а чинела само 100 фунти за позајмената музика. Продавницата “Hafod Hardware” постои од 1895 година, а оваа реклама ја снимиле во само еден ден. Погледнете