притисни ентер »

АЕК: Нема простор за паника, нема опасност од 5Г технологијата
АЕК: Нема простор за паника, нема опасност од 5Г технологијата

АЕК: Нема простор за паника, нема опасност од 5Г технологијата

Embedded video for АЕК: Нема простор за паника, нема опасност од 5Г технологијата Нема простор за паника – зрачењето од 5Г технологијата не е штетно за човековото здравје- покажало истражувањето на Агенцијата за електронски комуникации. Направиле анализа колку новите технологии го зголемуваат нејонизирачкото зрачење. Резултатите направени  кај 150

АЕК: Нема основа граѓаните да се грижат за штетноста од зрачењето на 5G

АЕК: Нема основа граѓаните да се грижат за штетноста од зрачењето на 5G

Нема простор за загриженост за штетност од зрачењето на новите технологии во електронските комуникации, како и идната примена на 5G технологијата, порача денеска директорот на Агенцијата за електронски комуникации АЕК, Сашо Димитријоски. Споредбената анализа на АЕК за тоа дали новите технологии го зголемуваат нејонизирачкото зрачење, според најновите

АЕК: Нема основа граѓаните да се грижат за штетноста од зрачењето на 5Г

АЕК: Нема основа граѓаните да се грижат за штетноста од зрачењето на 5Г

Дилемата е глобална и за неа се дебатира насекаде во светот, а загриженост има и кај нас, по најавите дека еден од операторите веќе е подготвен за неа... Во Агенцијата за електронски комуникации стигнале голем број поплаки но, оттаму смируваат. Тврдат дека анализите им покажале оти нема потреба за загриженост. „5Г технологијата ќе значи дека бројот

АЕК: Нема основа граѓаните да се грижат за штетноста од зрачењето на новите технологии

АЕК: Нема основа граѓаните да се грижат за штетноста од зрачењето на новите технологии

Нема простор за загриженост за штетност од зрачењето на новите технологии во електронските комуникации, како и идната примена на 5Г технологијата, порача денеска директорот на Агенцијата за електронски комуникации АЕК Сашо Димитријоски. Споредбената анализа на АЕК за тоа дали новите технологии го зголемуваат нејонизирачкото зрачење, според најновите

АЕК: Нема основа граѓаните да се грижат за штетноста од зрачењето на новите технологии

АЕК: Нема основа граѓаните да се грижат за штетноста од зрачењето на новите технологии

Нема простор за загриженост за штетност од зрачењето на новите технологии во електронските комуникации, како и идната примена на 5Г технологијата, порача денеска директорот на Агенцијата за електронски комуникации АЕК Сашо Димитријоски. Споредбената анализа на АЕК за тоа дали новите технологии го зголемуваат нејонизирачкото зрачење, според најновите

АЕК: Нема основа за загриженост за штетноста од зрачењето на новите технологии

АЕК: Нема основа за загриженост за штетноста од зрачењето на новите технологии

Нема простор за загриженост за штетност од зрачењето на новите технологии во електронските комуникации, како и идната примена на 5Г технологијата, порача денеска директорот на Агенцијата за електронски комуникации АЕК Сашо Димитријоски. Нема простор за загриженост за штетност од зрачењето на новите технологии во електронските комуникации, како и идната

АЕК смирува, граѓаните нема основа да се грижат за штетноста од зрачењето на новите технологии

АЕК смирува, граѓаните нема основа да се грижат за штетноста од зрачењето на новите технологии

Нема простор за загриженост за штетност од зрачењето на новите технологии во електронските комуникации, како и идната примена на 5Г технологијата, порача денеска директорот на Агенцијата за електронски комуникации АЕК Сашо Димитријоски. Споредбената анализа на АЕК за тоа дали новите технологии го зголемуваат нејонизирачкото зрачење, според најновите

АЕК: 5Г технологијата безбедна за граѓаните

АЕК: 5Г технологијата безбедна за граѓаните

Граѓаните да не стравуваат – 5Г технологијата. По ниту еден основ не е штетна по човековото здравје, уверуваат од Агенцијата за електронски комуникации. По најавата за поставување на оваа технологија, на глобално ниво граѓанските здруженија отворија прашања и барања прво да се испита влијанието на оваа технологија, а  потоа да се воведе. Граѓаните

АЕК: Нема основа граѓаните да се грижат за штетноста од зрачењето на новите технологии

АЕК: Нема основа граѓаните да се грижат за штетноста од зрачењето на новите технологии

Нема простор за загриженост за штетност од зрачењето на новите технологии во електронските комуникации, како и идната примена на 5Г технологијата, порача денеска директорот на Агенцијата за електронски комуникации АЕК Сашо Димитријоски. Споредбената анализа на АЕК за тоа дали новите технологии го зголемуваат нејонизирачкото зрачење, според најновите

АЕК за 5Г: Анализите покажуваат дека сме далеку под границите кои се светски параметар за зрачењето

АЕК за 5Г: Анализите покажуваат дека сме далеку под границите кои се светски параметар за зрачењето

Нема простор за загриженост за штетност од зрачењето на новите технологии во електронските комуникации, како и идната примена на 5Г технологијата, порача денеска директорот на Агенцијата за електронски комуникации АЕК Сашо Димитријоски. Споредбената анализа на АЕК за тоа дали новите технологии го зголемуваат нејонизирачкото зрачење, според најновите