притисни ентер »

Владата со реакција по изјавата на Таравари за купување пратеници
Владата со реакција по изјавата на Таравари за купување пратеници

Владата со реакција по изјавата на Таравари за купување пратеници

Премиерот Заев најостро ги демантира изнесените лаги и дезинформации дека наводно тој или било кој друг по негова насока нудел пари на пратеници. За оваа груба манипулација, лага и клевета ќе бидат преземени сите правни дејствија низ правосудните институции доколку господинот Таравари веднаш јавно не ја повлече изнесената клевета и доколку јавно не

Владата со реакција по изјавата на Таравари за купување пратеници

Владата со реакција по изјавата на Таравари за купување пратеници

Премиерот Заев најостро ги демантира изнесените лаги и дезинформации дека наводно тој или било кој друг по негова насока нудел пари на пратеници. За оваа груба манипулација, лага и клевета ќе бидат преземени сите правни дејствија низ правосудните институции доколку господинот Таравари веднаш јавно не ја повлече изнесената клевета и доколку јавно не

Заев преку владата се заканува: Таравари лаже, не сум нудел пари на пратеници

Заев преку владата се заканува: Таравари лаже, не сум нудел пари на пратеници

Премиерот Зоран Заев најостро ги демантира изнесените лаги и дезинформации дека наводно тој или било кој друг по негова насока нудел пари на пратеници, соопшти Владата. „За оваа груба манипулација, лага и клевета ќе бидат преземени сите правни дејствија низ правосудните институции доколку господинот Таравари веднаш јавно не ја повлече изнесената клевета

Заев преку владата се заканува: Таравари лаже, не сум нудел пари на пратеници

Заев преку владата се заканува: Таравари лаже, не сум нудел пари на пратеници

Премиерот Зоран Заев најостро ги демантира изнесените лаги и дезинформации дека наводно тој или било кој друг по негова насока нудел пари на пратеници, соопшти Владата. „За оваа груба манипулација, лага и клевета ќе бидат преземени сите правни дејствија низ правосудните институции доколку господинот Таравари веднаш јавно не ја повлече изнесената клевета

Таравари: Јавна тајна е дека им се нудат пари на пратеници, наша пратеничка има одбиено сума од власта како поткуп

Таравари: Јавна тајна е дека им се нудат пари на пратеници, наша пратеничка има одбиено сума од власта како поткуп

Градоначалникот на општина Гостивар и генерален секретар на Алијанса за Албанците Арбен Таравари вечерва во Тема на денот во Сител телевизија, истакна дека јавна тајна е дека премиерот Зоран Заев им нуди пари на пратениците. -Нашата пратеничка група е компактна, а знаеме дека господинот Заев со пари им се приближува на повеќе пратеници и ова е јавна

Таравари: Јавна тајна е дека им се нудат пари на пратеници, наша пратеничка има одбиено сума од власта како поткуп

Таравари: Јавна тајна е дека им се нудат пари на пратеници, наша пратеничка има одбиено сума од власта како поткуп

Градоначалникот на општина Гостивар и генерален секретар на Алијанса за Албанците Арбен Таравари вечерва во Тема на денот во Сител телевизија, истакна дека јавна тајна е дека премиерот Зоран Заев им нуди пари на пратениците. -Нашата пратеничка група е компактна, а знаеме дека господинот Заев со пари им се приближува на повеќе пратеници и ова е јавна

Taравари изјави дека Заев и неговите нуделе куфер пари на пратеници, кабинетот на премиерот демантира

Taравари изјави дека Заев и неговите нуделе куфер пари на пратеници, кабинетот на премиерот демантира

Градоначалникот на општина Гостивар и генерален секретар на Алијанса за Албанците Арбен Таравари вечерва на ТВ Сител изјави дека премиерот Зоран Заев им нуди пари на пратениците. Од кабинетот на премиерот Зоран Заев најостро демантира тој или кој било друг по негова насока нудел пари на пратеници. Градоначалникот на општина Гостивар и генерален секретар

Заев ги демантира обвинувањата на Таравари, бара јавно извинување и повлекување на изнесената клевета

Заев ги демантира обвинувањата на Таравари, бара јавно извинување и повлекување на изнесената клевета

Премиерот Зоран Заев најостро ги демантира изнесените лаги и дезинформации дека наводно тој или било кој друг по негова насока нудел пари на пратеници, соопшти Владата. „За оваа груба манипулација, лага и клевета ќе бидат преземени сите правни дејствија низ правосудните институции доколку господинот Таравари веднаш јавно не ја повлече изнесената клевета

ПРЕМИЕРОТ НАЈАВИ ТУЖБА АКО НЕ ДОБИЕ ИЗВИНУВАЊЕ Таравари вели дека Заев нудел пари на пратеници

ПРЕМИЕРОТ НАЈАВИ ТУЖБА АКО НЕ ДОБИЕ ИЗВИНУВАЊЕ Таравари вели дека Заев нудел пари на пратеници

Премиерот Зоран Заев најостро ги демантира, како што се наведува, изнесените лаги и дезинформации од Арбен Таравари од Алијансата за Албанците дека наводно тој или било кој друг по негови инструкции нудел пари на пратеници. „За оваа груба манипулација, лага и клевета ќе бидат преземени сите правни дејствија низ правосудните институции доколку господинот

Заев: Таравари лаже, не сум нудел пари на пратеници

Заев: Таравари лаже, не сум нудел пари на пратеници

Премиерот Зоран Заев најостро ги демантира изнесените лаги и дезинформации дека наводно тој или било кој друг по негова насока нудел пари на пратеници, соопшти Владата. „За оваа груба манипулација, лага и клевета ќе бидат преземени сите правни дејствија низ правосудните институции доколку господинот Таравари веднаш јавно не ја повлече изнесената клевета