притисни ентер »

Меркел: Потребни се мерки против „агресивните тенденции“ на Иран

Меркел: Потребни се мерки против „агресивните тенденции“ на Иран

Германската канцеларка Ангела Меркел по средбата со кралот на Јордан, Абдулах, изјави дека се потребни мерки против „агресивните тенденции“ на Иран на Блискиот Исток. Кралот Абдулах истакна дека е можно да се воспостави мир во регионот дури откако Палестинците ќе добијат држава, со Ерусалим како главен град. Предвидено е Меркел денеска да го посети

Меркел: Потребни се мерки против „агресивните тенденции“ на Иран

Меркел: Потребни се мерки против „агресивните тенденции“ на Иран

Германската канцеларка Ангела Меркел по средбата со кралот на Јордан, Абдулах, изјави дека се потребни мерки против „агресивните тенденции“ на Иран на Блискиот Исток. Кралот Абдулах истакна дека е можно да се воспостави мир во регионот дури откако Палестинците ќе добијат држава, со Ерусалим како главен град. Предвидено е Меркел денеска да го посети

Меркел: Потребни се мерки против „агресивните тенденции“ на Иран

Меркел: Потребни се мерки против „агресивните тенденции“ на Иран

– Германската канцеларка Ангела Меркел по средбата со кралот на Јордан, Абдулах, изјави дека се потребни мерки против „агресивните тенденции“ на Иран на Блискиот Исток. Кралот Абдулах истакна дека е можно да се воспостави мир во регионот дури откако Палестинците ќе добијат држава, со Ерусалим како главен град. Предвидено е Меркел денеска да го посети

Меркел: Потребни се мерки против „агресивните тенденции“ на Иран

Меркел: Потребни се мерки против „агресивните тенденции“ на Иран

Германската канцеларка Ангела Меркел по средбата со кралот на Јордан, Абдулах, изјави дека се потребни мерки против „агресивните тенденции“ на Иран на Блискиот Исток. Кралот Абдулах истакна дека е можно да се воспостави мир во регионот дури откако Палестинците ќе добијат држава, со Ерусалим како главен град. Предвидено е Меркел денеска да го посети

Меркел: Потребни се мерки против „агресивните тенденции“ на Иран

Меркел: Потребни се мерки против „агресивните тенденции“ на Иран

Аман, 21 јуни 2018 (МИА) - Германската канцеларка Ангела Меркел по средбата со кралот на Јордан, Абдулах, изјави дека се потребни мерки против „агресивните тенденции“ на Иран на Блискиот Исток. Кралот Абдулах истакна дека е можно да се воспостави мир во регионот дури откако Палестинците ќе добијат држава, со Ерусалим како главен град. Предвидено е