притисни ентер »

Розовиот хит фустан што ги освои симпатиите на романтичните девојки
Розовиот хит фустан што ги освои симпатиите на романтичните девојки

Розовиот хит фустан што ги освои симпатиите на романтичните девојки

Лирика Матоши е млада модна дизајнерка со потекло од Косово, а базирана во Њујорк. Во 2016 кога имала само 20 години, го стартува истоимениот бренд за рачно изработени модни додатоци, откако претходно стекнала искуство во Etsy каде рачно изработувала чокер-ланчиња. Во 2018 година го проширува својот бизнис со асортиман што вклучува и голем избор на