притисни ентер »

Голема промена која долго ја очекуваа корисниците на WhatsApp
Голема промена која долго ја очекуваа корисниците на WhatsApp

Голема промена која долго ја очекуваа корисниците на WhatsApp

Голема промена која долго ја очекуваа корисниците на WhatsApp Корисниците на WhatsApp, кои ја користат апликацијата за пораки и на компјутер и на паметен телефон, знаат дека една од главните точки е прашањето за безбедноста на разговорите. Поточно, не беше можно да се остане логиран на апликацијата на компјутерот и да се заштити разговорот. Но, тоа

WhatsApp за десктоп добива опција која ќе ги направи разговорите побезбедни

WhatsApp за десктоп добива опција која ќе ги направи разговорите побезбедни

Корисниците на WhatsApp, кои ја користат апликацијата за пораки и на компјутер и на паметен телефон, знаат дека една од главните точки е прашањето за безбедноста на разговорите. Поточно, не беше можно да се остане логиран на апликацијата на компјутерот и да се заштити разговорот. Но, тоа наскоро би можело да се промени. Имено, како што истакнаа на