притисни ентер »

Новитет во Франција: Педикир за прасиња
Новитет во Франција: Педикир за прасиња

Новитет во Франција: Педикир за прасиња

- Неверојатно! Мислев дека сум единствената со прасе како милениче. И - не, потоа гледав прасиња на кауч насекаде. Нè има илјадници во Франција!, вели со насмевка љубителката на прасиња. Французинката ја претвори љубовта кон свињите во дејност „со полно работно време“. Таа решила да се откаже од продавнницата за тутун и да отвори салон за педикир за

Новитет во Франција: Педикир за прасиња

Новитет во Франција: Педикир за прасиња

- Неверојатно! Мислев дека сум единствената со прасе како милениче. И - не, потоа гледав прасиња на кауч насекаде. Нè има илјадници во Франција!, вели со насмевка љубителката на прасиња. Французинката ја претвори љубовта кон свињите во дејност „со полно работно време“. Таа решила да се откаже од продавнницата за тутун и да отвори салон за педикир за

Новитет во Франција: Педикир за прасиња

Новитет во Франција: Педикир за прасиња

- Неверојатно! Мислев дека сум единствената со прасе како милениче. И - не, потоа гледав прасиња на кауч насекаде. Нè има илјадници во Франција!, вели со насмевка љубителката на прасиња. Французинката ја претвори љубовта кон свињите во дејност „со полно работно време“. Таа решила да се откаже од продавнницата за тутун и да отвори салон за педикир за

Новитет во Франција: Педикир за прасиња

Новитет во Франција: Педикир за прасиња

- Неверојатно! Мислев дека сум единствената со прасе како милениче. И - не, потоа гледав прасиња на кауч насекаде. Нè има илјадници во Франција!, вели со насмевка љубителката на прасиња. Французинката ја претвори љубовта кон свињите во дејност „со полно работно време“. Таа решила да се откаже од продавнницата за тутун и да отвори салон за педикир за

Нов бизнис во Франција: Педикир за прасиња

Нов бизнис во Франција: Педикир за прасиња

Во Франција е започнат несекојдневен бизнис. Имено, Карол Жермен, поранешна трговка со тутун во градот Брест, западна Франција, почна нов бизнис минатото лето… Таа сега се занимава со педикир за свињи – миленичиња. – Неверојатно! Мислев дека сум единствената со прасе како милениче. И – не, потоа гледав прасиња на кауч насекаде. Нè има илјадници во

Новитет во Франција: Педикир за прасиња

Новитет во Франција: Педикир за прасиња

Карол Жермен, поранешна трговка со тутун во градот Брест, западна Франција, почна нов бизнис минатото лето… Таа сега се занимава со педикир за свињи – миленичиња. - Неверојатно! Мислев дека сум единствената со прасе како милениче. И – не, потоа гледав прасиња на кауч насекаде. Нè има илјадници во Франција!, вели со насмевка љубителката на прасиња.

Педикир за прасиња – нов бизнис

Педикир за прасиња – нов бизнис

Карол Жермен, поранешна трговка со тутун во градот Брест, западна Франција, почна нов бизнис минатото лето… Таа сега се занимава со педикир за свињи – миленичиња. -Неверојатно! Мислев дека сум единствената со прасе како милениче. И – не, потоа гледав прасиња на кауч насекаде. Нè има илјадници во Франција!, вели со насмевка љубителката на прасиња. Французинката

Педикир за прасиња – Новитет во Франција

Педикир за прасиња – Новитет во Франција

Карол Жермен, поранешна трговка со тутун во градот Брест, западна Франција, почна нов бизнис минатото лето… Таа сега се занимава со педикир за свињи – миленичиња. – Неверојатно! Мислев дека сум единствената со прасе како милениче. И – не, потоа гледав прасиња на кауч насекаде. Нè има илјадници во Франција!, вели со насмевка љубителката на прасиња.

Нов бизнис: Педикир за прасиња

Нов бизнис: Педикир за прасиња

Карол Жермен, поранешна трговка со тутун во градот Брест, западна Франција, почна нов бизнис минатото лето… Таа сега се занимава со педикир за свињи – миленичиња. -Неверојатно! Мислев дека сум единствената со прасе како милениче. И – не, потоа гледав прасиња на кауч насекаде. Нè има илјадници во Франција!, вели со насмевка љубителката на прасиња. Французинката

Новитет во Франција: Педикир за прасиња

Новитет во Франција: Педикир за прасиња

Карол Жермен, поранешна трговка со тутун во градот Брест, западна Франција, почна нов бизнис минатото лето… Таа сега се занимава со педикир за свињи – миленичиња. – Неверојатно! Мислев дека сум единствената со прасе како милениче. И – не, потоа гледав прасиња на кауч насекаде. Нè има илјадници во Франција!, вели со насмевка љубителката на прасиња.