притисни ентер »

Сакам да знам за Македонска Каменица, а потоа и за Венецуела
Сакам да знам за Македонска Каменица, а потоа и за Венецуела

Сакам да знам за Македонска Каменица, а потоа и за Венецуела

Многу се нервирам кога гледам или читам како новинари меѓу себе си држат лекции за новинарство. А бре луѓе, баш ме гајле за вас и за вашите разгалени суети и „големини“. Јасно ми е дека огромниот дел од вас не се ниту вистински новинари, ниту се уредници. Тие емитерите на туѓи политики треба да се тргнат од новинарството, ама во караниците ја не гледам