притисни ентер »

Ме водеше на ланец како куче: Сослушување на елитната секс-придружничка на Максимовиќ
Ме водеше на ланец како куче: Сослушување на елитната секс-придружничка на Максимовиќ

Ме водеше на ланец како куче: Сослушување на елитната секс-придружничка на Максимовиќ

Сè уште е во тек истрагата против српскиот макро Михајло Максимовиќ, кој неколку пати е апсен за подводување и проституција. За активностите на Максимовиќ, кој важи за водич на елитната проституција на Балканот, сослушана била и една од девојките кои ги врбувал. Како што дознава српски „Курир“, оваа девојка за Максимовиќ работела три години, а давала