притисни ентер »

Бранко Героски: Во овој момент, се чувствувам загрозен и небезбеден, а загрижено е и моето семејство.
Бранко Героски: Во овој момент, се чувствувам загрозен и небезбеден, а загрижено е и моето семејство.

Бранко Героски: Во овој момент, се чувствувам загрозен и небезбеден, а загрижено е и моето семејство.

Драги пријатели, вечерашната срамна и заканувачка изјава на премиерот Зоран Заев ме шокираше. Во неа, покрај извесен „педер“ (тоа се негов зборови), се спомнува и „еден суетен новинар“. Таа изјава на социјалните мрежи веќе покрена бран од вербална агресија кон мене. Во овој момент, се чувствувам загрозен и небезбеден, а загрижено е и моето семејство