притисни ентер »

Дебарчанец бил измамен за 5.000 денари
Дебарчанец бил измамен за 5.000 денари

Дебарчанец бил измамен за 5.000 денари

Во петокот, во 16,55 часот во Полициската станица Центар Љ.С.(28) од Дебар пријавил дека истиот ден околу 15,30 часот на улицата „Тодор Александров“ од страна на две лица бил измамен и му земале 5.000 денари. Лицата го пресретнале оштетениот и му кажале дека на едниот од нив му требаат 5.000 денари, со цел да плател инфузија за сопругата, а како гаранција

Дебарец измамен од две лица, му зеле 5 000 денари, а како гаранција му оставиле нараквица

Дебарец измамен од две лица, му зеле 5 000 денари, а како гаранција му оставиле нараквица

Вчера во текот на денот 28-годишен жител на Дебар во полициската станица Центар пријавил дека околу 15 часот и 30 минути на улицата „Тодор Александров“ од страна на две лица бил измамен и му биле одземени 5.000 денари, соопштија од полицијата. Лицата, како што соопштија МВР го пресретнале оштетениот и му кажале дека на едниот од нив му требаат 5.000

Дебарец измамен од две лица, му зеле 5 000 денари, а како гаранција му оставиле нараквица

Дебарец измамен од две лица, му зеле 5 000 денари, а како гаранција му оставиле нараквица

Вчера во текот на денот 28-годишен жител на Дебар во полициската станица Центар пријавил дека околу 15 часот и 30 минути на улицата „Тодор Александров“ од страна на две лица бил измамен и му биле одземени 5.000 денари, соопштија од полицијата. Лицата, како што соопштија МВР го пресретнале оштетениот и му кажале дека на едниот од нив му требаат 5.000

Двајца скопјани со измама украле 5.000 денари од непознат човек

Двајца скопјани со измама украле 5.000 денари од непознат човек

Во Полициската станица Центар Љ.С.(28) од Дебар пријавил дека истиот ден околу 15,30 часот на улицата “Тодор Александров“ од страна на две лица бил измамен и му земале 5.000 денари. Лицата го пресретнале оштетениот и му кажале дека на едниот од нив му требаат 5.000 денари, со цел да плател инфузија за сопругата, а како гаранција му оставиле нараквица

Дебарец измамен од две лица, му зеле 5 000 денари, а како гаранција му оставиле нараквица

Дебарец измамен од две лица, му зеле 5 000 денари, а како гаранција му оставиле нараквица

Вчера во текот на денот 28-годишен жител на Дебар во полициската станица Центар пријавил дека околу 15 часот и 30 минути на улицата „Тодор Александров“ од страна на две лица бил измамен и му биле одземени 5.000 денари, соопштија од полицијата. Лицата, како што соопштија МВР го пресретнале оштетениот и му кажале дека на едниот од нив му требаат 5.000

Двајца скопјани со измама украле 5.000 денари од непознат човек

Двајца скопјани со измама украле 5.000 денари од непознат човек

Во Полициската станица Центар Љ.С.(28) од Дебар пријавил дека истиот ден околу 15,30 часот на улицата “Тодор Александров“ од страна на две лица бил измамен и му земале 5.000 денари. Лицата го пресретнале оштетениот и му кажале дека на едниот од нив му требаат 5.000 денари, со цел да плател инфузија за сопругата, а како гаранција му оставиле нараквица

Дебарец измамен од две лица, му зеле 5 000 денари, а како гаранција му оставиле нараквица

Дебарец измамен од две лица, му зеле 5 000 денари, а како гаранција му оставиле нараквица

Вчера во текот на денот 28-годишен жител на Дебар во полициската станица Центар пријавил дека околу 15 часот и 30 минути на улицата „Тодор Александров“ од страна на две лица бил измамен и му биле одземени 5.000 денари, соопштија од полицијата. Лицата, како што соопштија МВР го пресретнале оштетениот и му кажале дека на едниот од нив му требаат 5.000

"Ве молам ни требаат пари за инфузија" - внимавајте да не наседнете на оваа измама во Скопје

"Ве молам ни требаат пари за инфузија" - внимавајте да не наседнете на оваа измама во Скопје

Во 16,55 часот во Полициската станица Центар, 28-годишниот Љ.С. од Дебар пријавил дека истиот ден околу 15,30 часот на улицата “Тодор Александров“ од страна на две лица бил измамен и му земале 5.000 денари. Лицата го пресретнале оштетениот и му кажале дека на едниот од нив му требаат 5.000 денари, со цел да плател инфузија за сопругата, а како гаранција

Дебарец измамен од две лица, му зеле 5 000 денари, а како гаранција му оставиле нараквица

Дебарец измамен од две лица, му зеле 5 000 денари, а како гаранција му оставиле нараквица

Вчера во текот на денот 28-годишен жител на Дебар во полициската станица Центар пријавил дека околу 15 часот и 30 минути на улицата „Тодор Александров“ од страна на две лица бил измамен и му биле одземени 5.000 денари, соопштија од полицијата. Лицата, како што соопштија МВР го пресретнале оштетениот и му кажале дека на едниот од нив му требаат 5.000