притисни ентер »

Писма од Лондон: Кој си вели за себе си вели
Писма од Лондон: Кој си вели за себе си вели

Писма од Лондон: Кој си вели за себе си вели

За што ќе пишуваш неделава, слушам прашање од неколкумина блиски, подалечни и од најздодевниот и најупорен прашувач во мојата глава, мојата маленкост. Пак за брегзит? Нееее! Достаааа! Аман веќе, си велам, ќе кажат, удави со тој брегзитот, кој за што, ти некако во последно време успеваш да „го протнеш“ во секој текст. Расправиите со самата себе, да

ПИСМА ОД ЛОНДОН Кој си вели за себе си вели

ПИСМА ОД ЛОНДОН Кој си вели за себе си вели

За што ќе пишуваш неделава, слушам прашање од неколкумина блиски, подалечни и од најздодевниот и најупорен прашувач во мојата глава, мојата маленкост. Пак за Брегзит? Нееее! Достаааа! Аман веќе, си велам, ќе кажат, удави со тој Брегзитот, кој за што, ти некако во последно време успеваш да „го протнеш“ во секој текст. Расправиите со самата себе, да