притисни ентер »

Мицкоски бил платен 20 илјади евра како советник во владата – по 1.100 евра месечно
Мицкоски бил платен 20 илјади евра како советник во владата – по 1.100 евра месечно

Мицкоски бил платен 20 илјади евра како советник во владата – по 1.100 евра месечно

1,2 милиони денари е износот кој му бил исплатен на лидерот на ВМРО ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, за неговиот ангажман како советник во кабинетите на тогашните премиери Никола Груевски и Емил Димитриев, објави Телма . Според документите со кои располага телевизијата, Мицкоски бил ангажиран во периодот од април 2015 година до октомври 2016 година. Во тој

Мицковски земал само 20.000 евра за совети

Мицковски земал само 20.000 евра за совети

Според документите, Мицкоски бил ангажиран во периодот од април 2015 година до октомври 2016 година. Во тој период, освен за два месеци, месечниот надомест кој му бил исплаќан е 68.363 денари или 1.100 евра. Мицскоски потврдил дека за дел од периодот ангажиран како советник на  премиерите Груевски и Димитриев му бил исплаќан хонорар. а дел бил про

Мицкоски како советник во Владата добивал по 1100 евра месечно

Мицкоски како советник во Владата добивал по 1100 евра месечно

Претседателот на ВМРО ДПМНЕ Христијан Мицкоски зел 20 000 евра хонорар за неговиот ангажман како советник за енергетика на екс премиерите Никола Груевски и Емил Димитриев. Мицкоски бил советник од април 2015 до октомври 2016. Во овој период,  месечно му биле исплатувани по 68.000 денари или 1100 евра. Хонорар не добил за последните два месеци. На последниот

Мицкоски како советник во Владата добивал по 1100 евра месечно

Мицкоски како советник во Владата добивал по 1100 евра месечно

Претседателот на ВМРО ДПМНЕ Христијан Мицкоски зел 20 000 евра хонорар за неговиот ангажман како советник за енергетика на екс премиерите Никола Груевски и Емил Димитриев. Мицкоски како советник во Владата добивал по 1100 евра месечно

Мицкоски како советник во Владата добивал по 1100 евра месечно

Мицкоски како советник во Владата добивал по 1100 евра месечно

Претседателот на ВМРО ДПМНЕ Христијан Мицкоски зел 20 000 евра хонорар за неговиот ангажман како советник за енергетика на екс премиерите Никола Груевски и Емил Димитриев. Мицкоски бил советник од април 2015 до октомври 2016. Во овој период,  месечно му биле исплатувани по 68.000 денари или 1100 евра. Хонорар не добил за последните два месеци. На последниот

Мицкоски земал 20.000 евра како советник во владата на Никола Груевски

Мицкоски земал 20.000 евра како советник во владата на Никола Груевски

Вкупно 1,2 милиони денари земал актуелниот лидер на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, за советничкиот ангажман на премиерите Никола Груевски и Емил Димитриев, пренесува Телма. Според документите, Мицкоски бил ангажиран во периодот од април 2015 година до октомври 2016 година. Во тој период, освен за два месеци, месечниот надомест кој му бил исплаќан

Мицкоски бил платен 20 илјади евра за советничкиот ангажман во владата на Груевски

Мицкоски бил платен 20 илјади евра за советничкиот ангажман во владата на Груевски

1,2 милиони денари е износот кој му бил исплатен на лидерот на ВМРО ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, за неговиот ангажман како советник во кабинетите на тогашните премиери Никола Груевски и Емил Димитриев, пренесува Телма . Според документите, Мицкоски бил ангажиран во периодот од април 2015 година до октомври 2016 година. Во тој период, освен за два месеци,

Мицкоски бил платен 20 илјади евра за советничкиот ангажман во Влада

Мицкоски бил платен 20 илјади евра за советничкиот ангажман во Влада

Мицкоски бил платен 20 илјади евра за советничкиот ангажман во Влада 1,2 милиони денари е износот кој му бил исплатен на лидерот на ВМРО ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, за неговиот ангажман како советник во кабинетите на тогашните премиери Никола Груевски и Емил Димитриев. Според документите со кои располагаме Мицкоски бил ангажиран во периодот од април

Мицкоски кажа дека како советник во Владата зимал 0 денари,а бил платен 20 илјади евра

Мицкоски кажа дека како советник во Владата зимал 0 денари,а бил платен 20 илјади евра

Мицкоски кажа дека како советник во Владата зимал 0 денари, а бил платен 20 илјади евра 1,2 милиони денари е износот кој му бил исплатен на лидерот на ВМРО ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, за неговиот ангажман како советник во кабинетите на тогашните премиери Никола Груевски и Емил Димитриев. Според документите со кои располагаме Мицкоски бил ангажиран во