притисни ентер »

Луди работи!
Луди работи!

Луди работи!

Многумина можеби од насловот на колумната ќе добијат впечаток дека читаат анализа или книжевна критика на еден од најинтересните романи со ист наслов на генијалниот писател Исмаил Кадаре. Иако не е за вчудоневидување дека на Балканот речиси станува нормално лекарот да глуми инженер, а келнерот да урла во судница со облека на правник, јас сум само читател

Луди работи!

Луди работи!

Сакам да го кренам својот глас за апсурдните вработувања во Северна Македонија, пишува Таравари. Многумина можеби од насловот на колумната ќе добијат впечаток дека читаат анализа или книжевна критика на еден од најинтересните романи со ист наслов на генијалниот писател Исмаил Кадаре. Иако не е за вчудоневидување дека на Балканот речиси станува нормално

Луди работи!

Луди работи!

Многумина можеби од насловот на колумната ќе добијат впечаток дека читаат анализа или книжевна критика на еден од најинтересните романи со ист наслов на генијалниот писател Исмаил Кадаре. Иако не е за вчудоневидување дека на Балканот речиси станува нормално лекарот да глуми инженер, а келнерот да урла во судница со облека на правник, јас сум само читател