притисни ентер »

Новиот Супермен е бисексуалец
Новиот Супермен е бисексуалец

Новиот Супермен е бисексуалец

DC Comics објави дека нивниот нов Супермен(Џон Кент) е бисексуалец. Стрипот вели дека сексуалноста на суперхеројот ќе биде откриена во изданието „Superman: Son of Kal-El“ на 9 ноември. Писателот Том Тејлор рече: „Секогаш зборував дека на сите им требаат херои и дека сите заслужуваат да се видат себеси во своите херои и многу сум благодарен на DC и

Новиот Супермен е бисексуалец

Новиот Супермен е бисексуалец

Новиот Супермен е бисексуалец К. А. Пред 5 минути Фото: Профимедиа Американската издавачка куќа „ДЦ комикс“ на денот на кревањето на свеста за ЛГБТК-популацијата објави дека новиот Супермен е бисексуалец, а дека во фокусот на новиот број на стрипот ќе биде љубовната врска помеѓу овој суперхерој и новинарот Џеј Накамура. Размислувајќи за тоа како Супермен

Новиот „Супермен“ е бисексуалец

Новиот „Супермен“ е бисексуалец

Американскиот произведувач на стрипови „Ди-си комикс“ најави дека новиот Супермен, Џон Кент, ќе биде бисексуалец. Во своето следно издание на стрипот што треба да излезе во ноември ќе биде претставена приказната за врската на Џон со пријателот Џеј Накамура. Ова издание е дел од серијата „Superman: Son of Kal-El“ во која Џон ја презема наметката од

Новиот Супермен е бисексуалец

Новиот Супермен е бисексуалец

Американскиот произведувач на стрипови „Ди-си комикс“ најави дека новиот Супермен, Џон Кент, ќе биде бисексуалец. Во своето следно издание на стрипот што треба да излезе во ноември ќе биде претставена приказната за врската на Џон со пријателот Џеј Накамура. Ова издание е дел од серијата „Superman: Son of Kal-El“ во која Џон ја презема наметката од

Новиот Супермен е бисексуалец!

Новиот Супермен е бисексуалец!

Новиот Супермен е бисексуалец! (ФОТО) Американскиот произведувач на стрипови „Ди-си комикс“ најави дека новиот Супермен, Џон Кент, ќе биде бисексуалец. Во своето следно издание на стрипот што треба да излезе во ноември ќе биде претставена приказната за врската на Џон со пријателот Џеј Накамура. Ова издание е дел од серијата „Superman: Son of Kal-El“

Новиот Супермен е бисексуалец!

Новиот Супермен е бисексуалец!

Американскиот произведувач на стрипови „Ди-си комикс“ најави дека новиот Супермен, Џон Кент, ќе биде бисексуалец. Во своето следно издание на стрипот што треба да излезе во ноември ќе биде претставена приказната за врската на Џон со пријателот Џеј Накамура. Ова издание е дел од серијата „Superman: Son of Kal-El“ во која Џон ја презема наметката од

Новиот Супермен е бисексуалец: Џон Кент "паднал" на шармот на новинарот

Новиот Супермен е бисексуалец: Џон Кент "паднал" на шармот на новинарот

"DC Comics", американскиот произведувач на стрипови најави дека најновиот Супермен, Џон Кент ќе биде бисексуалец. Во своето следно издание на стрипот кој треба да излезе во ноември ќе биде претставена приказната за врската на Џон со пријателот Џеј Накамура. Ова издание е дел од серијата "Superman: Son of Kal-El" во која Џон ја презема наметката од

Наследникот на Кларк Кент е бисексуалец – новиот Супермен се вљуби во машко

Наследникот на Кларк Кент е бисексуалец – новиот Супермен се вљуби во машко

Американската издавачка куќа DC Comics објави дека новиот Супермен, Џон Кент, е бисексуалец. Во следниот број на стрипот во ноември, ќе биде прикажана врската на Џон со неговиот пријател Џеј Накамура. Ова издание е дел од серијата „Супермен: Синот на Кал-Ел“ во која Џон ја презема наметката на суперхерој од неговиот татко, Кларк Кент. Издавачката куќа

Супермен во новото издание на стрипот ќе биде претставен како бисексуалец

Супермен во новото издание на стрипот ќе биде претставен како бисексуалец

DC Comics објави дека нивниот нов Супермен(Џон Кент) е бисексуалец. Стрипот вели дека сексуалноста на суперхеројот ќе биде откриена во изданието „Superman: Son of Kal-El“ на 9 ноември. Писателот Том Тејлор рече: „Секогаш зборував дека на сите им требаат херои и дека сите заслужуваат да се видат себеси во своите херои и многу сум благодарен на DC и

Новиот Супермен се заљуби во машко – Џон Кент е бисексуалец

Новиот Супермен се заљуби во машко – Џон Кент е бисексуалец

Share Tweet Share Share Email Comments Најновото издание на култниот стрип за славниот супер-херој Супермен носи новитет и во сексуалната определба на овој стрип-карактер. Супермен ќе биде прикажан во истополова врска со друго машко. Сепак, станува збор за новиот Супермен Џон Кент, син на оригиналниот херој Кларк Кент, кој ја презеде улогата на Супермен