притисни ентер »

СТРАШНО: Градоначалник врзан за камион го влечеле по улици оти не исполнил предизборни ветувања
СТРАШНО: Градоначалник врзан за камион го влечеле по улици оти не исполнил предизборни ветувања

СТРАШНО: Градоначалник врзан за камион го влечеле по улици оти не исполнил предизборни ветувања

Единасет лица се уапсени во Мексико откако градоначалникот на мексиканската држава Чиапас, Хорхе Луис Ескандон Ернандес беше врзан за камион и влечен по улиците. Градоначалникот бил изнесен од неговата канцеларија, па врзан за камион кој го влечел низ улиците затоа што не ги исполни преизборните ветувања дека ќе ги поправи локалните патишта. Инцидентот

НЕ ГИ ИСПОЛНИЛ ПРЕДИЗБОРНИТЕ ВЕТУВАЊА: Градоначалник во Мексико врзан за браник се „повозе“ низ неговото село

НЕ ГИ ИСПОЛНИЛ ПРЕДИЗБОРНИТЕ ВЕТУВАЊА: Градоначалник во Мексико врзан за браник се „повозе“ низ неговото село

Полицијата морала да интервенира за да го ослободи градоначалникот Хорхе Луис Есцандон Ернандез, кој наводно немал посериозни повреди. Единаесет луѓе се уапсени на југот на Мексико откако градоначалникот на нивното село насилно бил извлечен од неговата канцеларија, врзан за автомобил и влечен низ улиците, објави Би-би-си. Полицијата морала да интервенира

СТРАШНО: Градоначалник врзан за камион го влечеле по улици оти не исполнил предизборни ветувања

СТРАШНО: Градоначалник врзан за камион го влечеле по улици оти не исполнил предизборни ветувања

Единасет лица се уапсени во Мексико откако градоначалникот на мексиканската држава Чиапас, Хорхе Луис Ескандон Ернандес беше врзан за камион и влечен по улиците. Градоначалникот бил изнесен од неговата канцеларија, па врзан за камион кој го влечел низ улиците затоа што не ги исполни преизборните ветувања дека ќе ги поправи локалните патишта. Инцидентот

Градоначалник од Мексико врзан за камион и влечен по улица од незадоволни жители

Градоначалник од Мексико врзан за камион и влечен по улица од незадоволни жители

Единаесет лица беа уапсени откако градоначалникот на општина во мексиканската држава Чиапас го извлекле од неговата канцеларија, го врзале за камион и го влечеле по улица бидејќи наводно не успеал да го исполни предизборното ветување и да ги поправи локалните патишта. Инцидентот се случил во вторникот, а градоначалникот бил нападнат од земјоделци,

Во Мексико врзале градоначалник за камион и го влечеле по улици ВИДЕО

Во Мексико врзале градоначалник за камион и го влечеле по улици ВИДЕО

Во Мексико се уапсени 11 лица откако градоначалникот на мексиканската држава Чиапас, Хорхе Луис Ескандон Ернандес беше врзан за камион и влечен по улиците. Уапсените го извлекле градоначалникот од неговата канцеларија, го врзале за камион и го влечеле низ улиците затоа што, наводно, не го исполнил предизборното ветување дека ќе ги поправи локалните

Градоначалник од Мексико врзан за камион и влечен по улица од незадоволни жители

Градоначалник од Мексико врзан за камион и влечен по улица од незадоволни жители

Единаесет лица беа уапсени откако градоначалникот на општина во мексиканската држава Чиапас го извлекле од неговата канцеларија, го врзале за камион и го влечеле по улица бидејќи наводно не успеал да го исполни предизборното ветување и да ги поправи локалните патишта. Инцидентот се случил во вторникот, а градоначалникот бил нападнат од земјоделци,

Во Мексико уапсени 11 лица кои врзале градоначалник за камион и го влечеле по улици

Во Мексико уапсени 11 лица кои врзале градоначалник за камион и го влечеле по улици

Во Мексико се уапсени 11 лица откако градоначалникот на мексиканската држава Чиапас, Хорхе Луис Ескандон Ернандес беше врзан за камион и влечен по улиците. Уапсените го извлекле градоначалникот од неговата канцеларија, го врзале за камион и го влечеле низ улиците затоа што, наводно, не го исполнил предизборното ветување дека ќе ги поправи локалните

Градоначалник од Мексико врзан за камион и влечен по улица од незадоволни жители

Градоначалник од Мексико врзан за камион и влечен по улица од незадоволни жители

Единаесет лица беа уапсени откако градоначалникот на општина во мексиканската држава Чиапас го извлекле од неговата канцеларија, го врзале за камион и го влечеле по улица бидејќи наводно не успеал да го исполни предизборното ветување и да ги поправи локалните патишта. Инцидентот се случил во вторникот, а градоначалникот бил нападнат од земјоделци,

Во Мексико уапсени 11 лица кои врзале градоначалник за камион и го влечеле по улици

Во Мексико уапсени 11 лица кои врзале градоначалник за камион и го влечеле по улици

– Во Мексико се уапсени 11 лица откако градоначалникот на мексиканската држава Чиапас, Хорхе Луис Ескандон Ернандес беше врзан за камион и влечен по улиците. Уапсените го извлекле градоначалникот од неговата канцеларија, го врзале за камион и го влечеле низ улиците затоа што, наводно, не го исполнил предизборното ветување дека ќе ги поправи локалните

Градоначалник не ги исполнил ветувањата, па го врзале за камион и го влечеле по асфалтот

Градоначалник не ги исполнил ветувањата, па го врзале за камион и го влечеле по асфалтот

Единаесет лица се уапсени откако градоначалникот на град во мексиканската држава Чиапас го извлекле од неговата канцеларија, го врзале за камион и го влечеле по асфалтот. Како што пренесуваат тамошните медиуми, инцидентот се случил во вторникот, а градоначалникот бил нападнат од група на земјоделци затоа што не ги исполнил предизборните ветувања и