притисни ентер »

Расипаниот лифт во катната гаража „Смилевски конгрес“ се уште е ризик за граѓаните, не е затворен ниту означен
Расипаниот лифт во катната гаража „Смилевски конгрес“ се уште е ризик за граѓаните, не е затворен ниту означен

Расипаниот лифт во катната гаража „Смилевски конгрес“ се уште е ризик за граѓаните, не е затворен ниту означен

Расипаниот лифт во катната гаража „Смилевски конгрес“ во центарот на Скопје се уште претставува ризик за граѓаните, бидејќи не е затворен и не е означен дека е надвор од функција, иако од АД за изградба и стопанисување со станбен и деловен простор изјавија дека го затвориле и го означиле просторот. „Република“ пишуваше дека малку недостига да дојде

Насилно отворен еден од лифтовите во „Смилевски конгрес“

Насилно отворен еден од лифтовите во „Смилевски конгрес“

„Отворен лифт без никакво предупредување. Дали сте нормални и дали размислувате до какви последици може да дојде. Срамота“. Вакво предупредување осамна денеска на Твитер со фотографии од кои се гледа дека непознат сторител отворил врата на лифт во катната гаража „Смилевски конгрес“ и ја оставил без никакво предупредување. Со катната гаража стопанисува

Лифтовите во катната гаража „Смилевски конгрес“ мета на вандали, реагираат надлежните

Лифтовите во катната гаража „Смилевски конгрес“ мета на вандали, реагираат надлежните

„Со лифтовите во катната гаража Кресненско востание се е во ред“, реагираат од АД за стопанисување со станбен и деловен прстор од значење на Републиката, наведувајќи дека фотографиите кои кружат на Твитер за отворен и необезбеден лифт, всушност се направени во катната гаража „Смилевски конгрес’’, но и таму состојбата е поинаква од прикажаното. „Лифтот

АДСДП: Вандали го отворија расипаниот лифт, повторно е затворен и означен

АДСДП: Вандали го отворија расипаниот лифт, повторно е затворен и означен

Во однос на реакциите во јавноста по објавениот текст за сигурносниот проблем со отворен иотлифт во катната гаража „Смилевски конгрес’’, од АД за стопанисување со станбен простор и со деловен простор од значење за Републиката велат дека тој бил насилно отворен од страна на непознати сторители. Провалија наместо лифт во катната гаража „Смилевски конгрес“

Без никакво предупредување - лифт оставен отворен во катната гаража „Кресненско востание“

Без никакво предупредување - лифт оставен отворен во катната гаража „Кресненско востание“

Лифтовите кои се оставаат отворени, без притоа за тоа да има предупредување може да бидат многу опасни по животот на луѓето, па дури и кобни. На социјалната мрежа Твитер, неколку корисници објавија фотографии кои сведочат голема неодговорност од страна на надлежните на катната гаража „Кресненско востание“. Станува збор за лифт во еден од ходниците

Отворен лифт без никакво предупредување во катна гаража во центарот на Скопје

Отворен лифт без никакво предупредување во катна гаража во центарот на Скопје

Поради несфатлива негрижа на надлежните, загрозен е животот на многу граѓани во Скопје, објави Курир . Станува збор за лифт во катната гаража „Кресненско востание“ кај Македонска опера и балет, кој е целосно отворен и небезбеден за граѓаните, а притоа нема никаква ознака за предупредување.

Без никакво предупредување, отворен лифт во катната гаража „Кресненско востание“

Без никакво предупредување, отворен лифт во катната гаража „Кресненско востание“

На социјалната мрежа Твитер, неколку корисници објавија фотографии кои сведочат голема неодговорност од страна на надлежните на катната гаража „Кресненско востание“. Катна гаража Кресненско востание. Отворен лифт без никакво предупредување. Дали сте нормални и дали размислувате до какви последици може да дојде. Срамота pic.twitter.com/3QsDCMm9uV —

Без никакво предупредување: Оставен отворен лифт во катната гаража „Кресненско востание“

Без никакво предупредување: Оставен отворен лифт во катната гаража „Кресненско востание“

ИЗВОР Скопје24 | јануари 13, 2021 Сите знаеме колку се небезбедни и потенцијално штетни необезбедените отворени лифтови, особено за нашите најмлади кои без многу размислување би можеле да стапнат и да пропаднат. Тие не се штетни само за децата, бидејќи и секој возрасен човек дококу не е обележано дека лифтот не е во функција многу лесно би пробал да

Провалија наместо лифт во катната гаража „Смилевски конгрес“

Провалија наместо лифт во катната гаража „Смилевски конгрес“

Малку недостига да дојде до вистинска трагедија во катната гаража „Смилевски конгрес“ во Центар, каде расипан лифт стои отворен без никаков знак за предупредување или препрека, ниту пак чувар да ги предупреди луѓето да не се доближуваат. Лифтот е отворен на погорните спратови и е потенцијална опасност, бидејќи станува збор за дупка од неколку метри

Maлкy фaли за тpaгeдиja: Пpoвaлиja нaмecтo лифт во кaтнaтa гapaжa „Смилевски конгрес“

Maлкy фaли за тpaгeдиja: Пpoвaлиja нaмecтo лифт во кaтнaтa гapaжa „Смилевски конгрес“

Малку недостига да дојде до вистинска трагедија во катната гаража „Смилевски конгрес“ во Центар, каде расипан лифт стои отворен без никаков знак за предупредување или препрека, ниту пак чувар да ги предупреди луѓето да не се доближуваат. Лифтот е отворен на погорните спратови и е потенцијална опасност, бидејќи станува збор за дупка од неколку метри