притисни ентер »

Следува продолжен викенд: Што им е поважно на момците, фудбал или водење љубов?
Следува продолжен викенд: Што им е поважно на момците, фудбал или водење љубов?

Следува продолжен викенд: Што им е поважно на момците, фудбал или водење љубов?

Многу пати се дебатирало околу тоа што е поважно за мажите во животот, фудбалот или интимноста со саканата. Од анкетираните мажи во неколку европски земји, дури 72 проценти, кои исто така се фанови на фудбалот, признале дека повеќе би сакале да го гледаат натпреварот отколку да имаат интимни односи со саканата. И, не само што мажите го бираат фудбалот