притисни ентер »

Болеста на СДСМ, не е од таков карактер, за да ја излечи лекар!?
Болеста на СДСМ, не е од таков карактер, за да ја излечи лекар!?

Болеста на СДСМ, не е од таков карактер, за да ја излечи лекар!?

Ако, јас, добро го читам “распоредот на звездите!”, тогаш, новиот лидер на СДСМ, ќе биде лекар. Ако сакаме да бидеме мариовски мајтапчии, тоа, и не би било лошо. СДСМ е во тешка кома и му е неопходен, еден, добар, професор д-р промариус, за да го анимира и врати во живот. Меѓутоа, проблемот е во тоа што болеста на СДСМ не е од таков карактер, за да