притисни ентер »

Производството на пластика во светот во благ пад поради пандемијата
Производството на пластика во светот во благ пад поради пандемијата

Производството на пластика во светот во благ пад поради пандемијата

Само по трет пат од почетокот на индустриската ера (Втората светска војна), годишното производство на пластика опадна за 0,3 проценти во 2020 година, поради светската здравствена криза, објави Европската асоцијација на производители на пластика (ПластиксЈуроп). Само по трет пат од почетокот на индустриската ера (Втората светска војна), годишното производство

Намалено производството на пластика во светот поради пандемијата

Намалено производството на пластика во светот поради пандемијата

Годишното производство на пластика опадна за 0,3 проценти во 2020 година поради здравствената криза, што е само трет пат од Втората светска војна, соопшти Европската асоцијација за пластика PlasticsEurope. Во Европа, каде минатата година 55 милиони тони пластика излегоа од фабриките, тој пад е 5,1 процент, а уште поголем е во Франција, каде производството

Намалено производството на пластика во светот поради пандемијата

Намалено производството на пластика во светот поради пандемијата

Годишното производство на пластика опадна за 0,3 проценти во 2020 година поради здравствената криза, што е само трет пат од Втората светска војна, соопшти Европската асоцијација за пластика PlasticsEurope. Во Европа, каде минатата година 55 милиони тони пластика излегоа од фабриките, тој пад е 5,1 процент, а уште поголем е во Франција, каде производството

Намалено производството на пластика во светот поради пандемијата

Намалено производството на пластика во светот поради пандемијата

Годишното производство на пластика опадна за 0,3 проценти во 2020 година поради здравствената криза, што е само трет пат од Втората светска војна, соопшти Европската асоцијација за пластика PlasticsEurope. Во… Текстот Намалено производството на пластика во светот поради пандемијата е превземен од USB.mk . The post Намалено производството на пластика

Благ пад на производството на пластика поради пандемијата

Благ пад на производството на пластика поради пандемијата

Само по третпат од почетокот на индустриската ера (Втора светска војна), годишното производство на пластика опадна за 0,3 проценти во 2020 година, поради светската здравствена криза, објави Европската асоцијација на производители на пластика (PlasticsEurope). Во Европа, каде минатата година 55 милиони тони пластика излегоа од фабриките, има пад од

Производството на пластика Лани паднало само третпат од Втората светска војна

Производството на пластика Лани паднало само третпат од Втората светска војна

Глобалното производство на пластика забележало пад минатата година, само третпат од Втората светска војна, како последица на пандемијата на коронавирусот, соопшти организацијата PlasticsEurope. Ова претходно се случи само уште во 1973 година поради тогашната нафтена криза и во 2008 за време на финансиската криза. Лани биле произведени 367 милиони тони

Производството на пластика во светот се намали поради пандемијата

Производството на пластика во светот се намали поради пандемијата

Годишното производство на пластика опадна за 0,3 проценти во 2020 година поради здравствената криза, што е само трет пат од Втората светска војна, соопшти Европската асоцијација за пластика PlasticsEurope. Во Европа, каде минатата година 55 милиони тони пластика излегоа од фабриките, тој пад е 5,1 процент, а уште поголем е во Франција, каде производството

Поради пандемијата намалено производството на пластика во светот

Поради пандемијата намалено производството на пластика во светот

Само по трет пат од почетокот на индустриската ера (Втора светска војна), годишното производство на пластика опадна за 0,3 проценти во 2020 година, поради светската здравствена криза, објави во четвртокот Европската асоцијација на производители на пластика (PlasticsEurope). Во Европа, каде минатата година 55 милиони тони пластика „излегоа“ од фабриките,