притисни ентер »

Земјоделците и откупувачите ја оценуваат годинашната сезона како една од најдобрите
Земјоделците и откупувачите ја оценуваат годинашната сезона како една од најдобрите

Земјоделците и откупувачите ја оценуваат годинашната сезона како една од најдобрите

И земјоделците и откупувачите ја оценуваат годинашната производствена сезона како успешна и една од најдобрите досега. Како ретко досега тие се согласуваат дека оваа сезона, која полека завршува, треба да биде пример како земјоделецот, но и другите учесници во производствениот процес, треба достојно да зароботат за вложениот труд, пренесе МИА. Според

Земјоделците и откупувачите ја оценуваат годинашната сезона како една од најдобрите

Земјоделците и откупувачите ја оценуваат годинашната сезона како една од најдобрите

И земјоделците и откупувачите ја оценуваат годинашната производствена сезона како успешна и една од најдобрите досега. Како ретко досега тие се согласуваат дека оваа сезона, која полека завршува, треба да биде пример како земјоделецот, но и другите учесници во производствениот процес, треба достојно да зароботат за вложениот труд. Според оценката на

Земјоделците и откупувачите ја оценуваат годинашната сезона како една од најдобрите

Земјоделците и откупувачите ја оценуваат годинашната сезона како една од најдобрите

Како ретко досега тие се согласуваат дека оваа сезона, која полека завршува, треба да биде пример како земјоделецот, но и другите учесници во производствениот процес, треба достојно да зароботат за вложениот труд. Според оценката на Сојуз на синдикати на земјоделци од Струмица во споредба со повеќе години назад годинашната била една од подобрите. -Имаше

Земјоделците и откупувачите ја оценуваат годинашната сезона како една од најдобрите

Земјоделците и откупувачите ја оценуваат годинашната сезона како една од најдобрите

И земјоделците и откупувачите ја оценуваат годинашната производствена сезона како успешна и една од најдобрите досега. Како ретко досега тие се согласуваат дека оваа сезона, која полека завршува, треба да биде пример како земјоделецот, но и другите учесници во производствениот процес, треба достојно да зароботат за вложениот труд. Според оценката на

Земјоделците и откупувачите ја оценуваат годинашната сезона како една од најдобрите

Земјоделците и откупувачите ја оценуваат годинашната сезона како една од најдобрите

И земјоделците и откупувачите ја оценуваат годинашната производствена сезона како успешна и една од најдобрите досега. Како ретко досега тие се согласуваат дека оваа сезона, која полека завршува, треба да биде пример како земјоделецот, но и другите учесници во производствениот процес, треба достојно да зароботат за вложениот труд. Според оценката на

Земјоделците ја оценуваат сезоната како една од најдобрите

Земјоделците ја оценуваат сезоната како една од најдобрите

И земјоделците и откупувачите ја оценуваат годинашната производствена сезона како успешна и една од најдобрите досега. Како ретко досега тие се согласуваат дека оваа сезона, која полека завршува, треба да биде пример како земјоделецот, но и другите учесници во производствениот процес, треба достојно да зароботат за вложениот труд. Според оценката на

Земјоделците и откупувачите ја оценуваат годинашната сезона како една од најдобрите

Земјоделците и откупувачите ја оценуваат годинашната сезона како една од најдобрите

И земјоделците и откупувачите ја оценуваат годинашната производствена сезона како успешна и една од најдобрите досега. Како ретко досега тие се согласуваат дека оваа сезона, која полека завршува, треба да биде пример како земјоделецот, но и другите учесници во производствениот процес, треба достојно да зароботат за вложениот труд. Според оценката на

И земјоделците и откупувачите ја оценуваат годинашната производствена сезона како успешна

И земјоделците и откупувачите ја оценуваат годинашната производствена сезона како успешна

И земјоделците и откупувачите ја оценуваат годинашната производствена сезона како успешна и една од најдобрите досега. Како ретко досега тие се согласуваат дека оваа сезона, која полека завршува, треба да биде пример како земјоделецот, но и другите учесници во производствениот процес, треба достојно да зароботат за вложениот труд. Според оценката на

Земјоделците и откупувачите ја оценуваат годинашната сезона како една од најдобрите

Земјоделците и откупувачите ја оценуваат годинашната сезона како една од најдобрите

-Може да се каже дека сезоната бешe добра. Имавме и добри цени и квалитетно производство како ретко досега. Сите култури поминаа добро. Ништо не остана на нивите и се откупи, потенцира Митев. И земјоделците и откупувачите ја оценуваат годинашната производствена сезона како успешна и една од најдобрите досега. Како ретко досега тие се согласуваат дека

Земјоделците и откупувачите ја оценуваат годинашната сезона како една од најдобрите

Земјоделците и откупувачите ја оценуваат годинашната сезона како една од најдобрите

Струмица, 10 ноември 2019 (/) – И земјоделците и откупувачите ја оценуваат годинашната производствена сезона како успешна и една од најдобрите досега. Како ретко досега тие се согласуваат дека оваа сезона, која полека завршува, треба да биде пример како земјоделецот, но и другите учесници во производствениот процес, треба достојно да зароботат за вложениот