притисни ентер »

Делови од повеќе скопски општини денеска без струја
Делови од повеќе скопски општини денеска без струја

Делови од повеќе скопски општини денеска без струја

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат денеска ќе бидат делови од неколку скопски општини. • од 08:30 до 15:00 часот, корисниците од дел од ул. Тодор Чангов и дел од ул. Богомилски поход, ( кај поранешна фирма – Рио Кафе ). ( Општина Аеродром ) • од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од ул. Анкарска

Делови од повеќе скопски општини денеска без струја

Делови од повеќе скопски општини денеска без струја

Делови од повеќе скопски општини денеска без струја Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат денеска ќе бидат делови од неколку скопски општини. • од 08:30 до 15:00 часот, корисниците од дел од ул. Тодор Чангов и дел од ул. Богомилски поход, ( кај поранешна фирма – Рио Кафе ). ( Општина Аеродром )

Повеќе улици во Скопје денеска ќе останат без струја

Повеќе улици во Скопје денеска ќе останат без струја

Без струја денеска  од 8:30 до 15 часот ќе останат корисниците од дел од улицата „Тодор Чангов“ и дел од улицата Богомилски поход во Општина Аеродром, од 9 до 11 часот корисниците од улицата Анкарска згради бр. 21, 23, 33 и објектот на Маркет Рептил во Општина Карпош. Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје без електрична

Без струја утре повеќе улици во Скопје

Без струја утре повеќе улици во Скопје

Без струја утре од 8:30 до 15 часот ќе останат корисниците од дел од улицата „Тодор Чангов” и дел од улицата Богомилски поход во Општина Аеродром, од 9 до 11 часот корисниците од улицата Анкарска згради бр. 21, 23, 33 и објектот на Маркет Рептил во Општина Карпош. Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје без електрична

Без струја утре повеќе улици во Скопје

Без струја утре повеќе улици во Скопје

Без струја утре од 8:30 до 15 часот ќе останат корисниците од дел од улицата „Тодор Чангов“ и дел од улицата Богомилски поход во Општина Аеродром, од 9 до 11 часот корисниците од улицата Анкарска згради бр. 21, 23, 33 и објектот на Маркет Рептил во Општина Карпош. Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје без електрична

Без струја утре повеќе улици во Скопје

Без струја утре повеќе улици во Скопје

– Без струја утре од 8:30 до 15 часот ќе останат корисниците од дел од улицата „Тодор Чангов“ и дел од улицата Богомилски поход во Општина Аеродром, од 9 до 11 часот корисниците од улицата Анкарска згради бр. 21, 23, 33 и објектот на Маркет Рептил во Општина Карпош. Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје без електрична

Без струја утре повеќе улици во Скопје

Без струја утре повеќе улици во Скопје

Без струја утре од 8:30 до 15 часот ќе останат корисниците од дел од улицата „Тодор Чангов“ и дел од улицата Богомилски поход во Општина Аеродром, од 9 до 11 часот корисниците од улицата Анкарска згради бр. 21, 23, 33 и објектот на Маркет Рептил во Општина Карпош. Без струја утре од 8:30 до 15 часот ќе останат корисниците од дел од улицата „Тодор Чангов“

Без струја утре повеќе улици во Скопје

Без струја утре повеќе улици во Скопје

– Без струја утре од 8:30 до 15 часот ќе останат корисниците од дел од улицата „Тодор Чангов” и дел од улицата Богомилски поход во Општина Аеродром, од 9 до 11 часот корисниците од улицата Анкарска згради бр. 21, 23, 33 и објектот на Маркет Рептил во Општина Карпош. Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје без електрична

Без струја утре поголем дел од Скопје

Без струја утре поголем дел од Скопје

Без струја утре од 8:30 до 15 часот ќе останат корисниците од дел од улицата „Тодор Чангов” и дел од улицата Богомилски поход во Општина Аеродром, од 9 до 11 часот корисниците од улицата Анкарска згради бр. 21, 23, 33 и објектот на Маркет Рептил во Општина Карпош. Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје без електрична

Без струја утре повеќе улици во Скопје

Без струја утре повеќе улици во Скопје

Без струја утре од 8:30 до 15 часот ќе останат корисниците од дел од улицата „Тодор Чангов“ и дел од улицата Богомилски поход во Општина Аеродром, од 9 до 11 часот корисниците од улицата Анкарска згради бр. 21, 23, 33 и објектот на Маркет Рептил во Општина Карпош. Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје без електрична