притисни ентер »

Брзо ќе го направам Центарот за култура во Аеродром
Брзо ќе го направам Центарот за култура во Аеродром

Брзо ќе го направам Центарот за култура во Аеродром

Драги Аргировски , пензионер, новинар и публицист како долгогодишен жител во Аеродром ни одговара на прашањето – кои три работи би ги направил ако тој е градонашалник на општината во која живее. 1.Место за култура Во модерна и една од најголемите скопски општини мошне недостасува Центар за култура, со концертна, театарска и кино сала и простории за