притисни ентер »

Кабинет
Кабинет

Кабинет

РСМ е кабинетска држава. Нема помала држава со повеќе кабинети. А секој кабинет има шеф и ткн. стаф. И овaа колумна е намената на оние кои во сенка на медитеранските растенија пијат узо, беванда или пак лоза и диванат  прелистувајќи  ги порталите кои известуваат за руските комичари а ла Остап и Бендер. Најновиот скандал е токму во кабинетот на премиер-минитерот,