притисни ентер »

Надал првпат на тренинг по операцијата на стапалото!
Надал првпат на тренинг по операцијата на стапалото!

Надал првпат на тренинг по операцијата на стапалото!

Шпанскиот тенисер Рафаел Надал почна да тренира, по операцијата на стапалото. Тој не е активен на тениските терени уште од почетокот на август, а сега е снимен како тренира во својата академија на Мајорка што е негово прво појавување по операцијата. Ако може да се заклучи од снимката од тренингот, делува дека повредата е минато за Шпанецот. Неговата

Надал првпат на тренинг по операцијата на стапалото!

Надал првпат на тренинг по операцијата на стапалото!

Шпанскиот тенисер Рафаел Надал почна да тренира, по операцијата на стапалото. Тој не е активен на тениските терени уште од почетокот на август, а сега е снимен како тренира во својата академија на Мајорка што е негово прво појавување по операцијата. Ако може да се заклучи од снимката од тренингот, делува дека повредата е минато за Шпанецот. Неговата

Надал првпат на тренинг по операцијата на стапалото!

Надал првпат на тренинг по операцијата на стапалото!

Шпанскиот тенисер Рафаел Надал почна да тренира, по операцијата на стапалото. Тој не е активен на тениските терени уште од почетокот на август, а сега е снимен како тренира во својата академија на Мајорка што е негово прво појавување по операцијата. Ако може да се заклучи од снимката од тренингот, делува дека повредата е минато за Шпанецот. Неговата

Дали крајот вака мириса: Надал ги загрижи фановите со последната изјава

Дали крајот вака мириса: Надал ги загрижи фановите со последната изјава

Шпанскиот тенисер Рафаел Надал во своето последно интервју, истакна дека не знае точно и кога повторно ќе заигра, бидејки се уште се опоравува од повредата која ја има на левото стапало. Шпанецот на почетокот од септември, имаше медицинска интервенција на левото стапало, кое му создаваше сериозни проблеми цела сезона. „ Сакам потполно да се опоравам

Добри вести за тенисот: Надал се врати на теренот

Добри вести за тенисот: Надал се врати на теренот

Шпанскиот тенисер, Рафаел Надал нема по добро да ја памети оваа календарска година во која не успеа да додаде ниту една грен слем титула на своето конто, но и воедно се мачеше со повреди поради која пропушти доста важни настани, турнири, повреда поради која мораше предвреме да ја заврши сезоната. Рафа имаше проблем со стапалото, па во месец март имаше

Надал првпат на тренинг по операцијата на стапалото!

Надал првпат на тренинг по операцијата на стапалото!

Шпанскиот тенисер Рафаел Надал почна да тренира, по операцијата на стапалото. Тој не е активен на тениските терени уште од почетокот на август, а сега е снимен како тренира во својата академија на Мајорка што е негово прво појавување по операцијата. Ако може да се заклучи од снимката од тренингот, делува дека повредата е минато за Шпанецот. Неговата

Надал првпат на тренинг по операцијата на стапалото!

Надал првпат на тренинг по операцијата на стапалото!

Шпанскиот тенисер Рафаел Надал почна да тренира, по операцијата на стапалото. Тој не е активен на тениските терени уште од почетокот на август, а сега е снимен како тренира во својата академија на Мајорка што е негово прво појавување по операцијата. Ако може да се заклучи од снимката од тренингот, делува дека повредата е минато за Шпанецот. Неговата