притисни ентер »

Виц: Имаш две деца
Виц: Имаш две деца

Виц: Имаш две деца

Share Tweet Share Share Email Comments Оди Перо кај некоја гатачка, да му гледа малку за иднината, па таа почнува: – Имаш две деца. – Така ти си мислиш, јас имам три деца! – Не, така ТИ си мислиш! Advertisements Share Tweet Share Share Email

Виц: Швалер на бегање

Виц: Швалер на бегање

Share Tweet Share Share Email Comments Само што заспал мажот дома, швалерот користи да излезе од шкафот и да си оди накај дома. Излегол полека, со јакна во рака, да не му е ладно надвор и во тој момент станува мажот, го гледа и така сонлив го прашува: – Кој си ти бе? – Молец! – Па што си ми ја земал јакната? – Дома ќе си ја јадам! Advertisements Share

Виц: Не сум облечена

Виц: Не сум облечена

Share Tweet Share Share Email Comments На влезната врата од станот ѕвони ѕвончето. Пресна домаќинка прашува однатре: – Кој е? – Добар ден. Службеник од водовод, треба да го прочитам водомерот. – Ама…јас не сум облечена. – Добро де, ќе ве почекам да се облечете, не е проблем. После половина час: – Аман бре, жено, што направи? Пола саат те чекам! Се

Виц: Трамп, Макрон и Пендаровски во пеколот

Виц: Трамп, Макрон и Пендаровски во пеколот

Share Tweet Share Share Email Comments Макрон, Трамп и Пендаровски заедно отишле директно во пеколот. По некое време, Макрон вели: – Ми недостасува Франција. Сакам да се јавам и да видам што прават сите луѓе таму. Завртил, разговарал 5 минути и го прашал Ѓаволот колку должи. – Пет милиони фунти, рекол тој, Макрон напишала чек и му го дал. По некое

Виц: 100 евра си се 100 евра

Виц: 100 евра си се 100 евра

Share Tweet Share Share Email Comments Разговараат двајца старци: – Абе Цветко, кога имаше 20 години одеше со 20 годишни девојки, на 50 години одеше со 20 годишни девојки, cега со 80 години пак одиш со 20 годишни девојки! – Добро… – Епа како ти успева?! – Абе и 100 години да имам, 100 евра cи се 100 евра! Advertisements Share Tweet Share Share Email