притисни ентер »

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ДОМА! Со кириличен натпис среде јужен Лондон, Спасиа Динковски отвори локал со македонски печат и шарм
ДОБРЕДОЈДОВТЕ ДОМА! Со кириличен натпис среде јужен Лондон, Спасиа Динковски отвори локал со македонски печат и шарм

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ДОМА! Со кириличен натпис среде јужен Лондон, Спасиа Динковски отвори локал со македонски печат и шарм

Деновиве, во Лондон, поточно во Саут Ист Лондон, се случи одлична журка, отворање на локал кој на својот излог има кириличен натпис и македонско добредојде. Всушност, натписот гласи: Добро дојдовте ДОМА! Но, сеедно, се чувствува патриотизмот на Спасиа Динковски алијас Мистик Бурек , девојката која со своите буреци и пити подигнати на едно повисоко