притисни ентер »

Стил на денот: Две кралици, еден фустан - која подобро го носи Летиција или Максима
Стил на денот: Две кралици, еден фустан - која подобро го носи Летиција или Максима

Стил на денот: Две кралици, еден фустан - која подобро го носи Летиција или Максима

Двете кралици - Максима од Холандија и Летиција од Шпанија, се појавија во идентични црвени фустани. Станува збор за модел потпишан од познатата шпанска марка Масимо Дути. Пред неколку дена, кралицата Летиција се појави во црно-црвена комбинација која навидум е многу скромна, а кога го соблече палтото откри интересни отвори што го направија овој модел