притисни ентер »

Брачен пар нападнат во кафеана во скопска Кисела Вода
Брачен пар нападнат во кафеана во скопска Кисела Вода

Брачен пар нападнат во кафеана во скопска Кисела Вода

Вчера во 00.33 часот во полициската станица Кисела Вода, Д.С.Д.(33) од Скопје пријавила дека околу 00.30 часот во угостителски објект на бул.„Борис Трајковски" таа и нејзиниот сопруг Б.Д.(32) од Скопје биле физички нападнати од неколку лица. Се работи на расчистување на случајот.

Сопружници истепани во позната скопска кафеана

Сопружници истепани во позната скопска кафеана

Вчера во 00.33 часот во Полициската станица Кисела Вода, Д.С.Д.(33) од Скопје пријавила дека околу 00.30 часот во угостителски објект на бул.„Борис Трајковски“ таа и нејзиниот сопруг Б.Д.(32) од Скопје биле физички нападнати од неколку лица. Се работи на расчистување на случајот. Преземањето на оваа содржина или на делови од неа без непосреден договор

Брачен пар претепан во кафеана во Кисела Вода

Брачен пар претепан во кафеана во Кисела Вода

Брачен пар вчера во 00.33 часот во полициската станица Кисела Вода пријавиле дека биле претепани. Д.С.Д.(33) од Скопје пријавила дека околу 00.30 часот во угостителски објект на бул.„Борис Трајковски” таа и нејзиниот сопруг Б.Д.(32) од Скопје биле физички нападнати од неколку лица. Се работи на расчистување на случајот. Доколку преземете содржина од

Брачен пар претепан во кафеана во Кисела Вода

Брачен пар претепан во кафеана во Кисела Вода

Брачен пар претепан во кафеана во Кисела Вода Брачен пар вчера во 00.33 часот во полициската станица Кисела Вода пријавиле дека биле претепани. Д.С.Д.(33) од Скопје пријавила дека околу 00.30 часот во угостителски објект на бул.„Борис Трајковски” таа и нејзиниот сопруг Б.Д.(32) од Скопје биле физички нападнати од неколку лица. Се работи на расчистување

Сопружници истепани во позната скопска кафеана

Сопружници истепани во позната скопска кафеана

Вчера во 00.33 часот во Полициската станица Кисела Вода, Д.С.Д.(33) од Скопје пријавила дека околу 00.30 часот во угостителски објект на бул.„Борис Трајковски“ таа и нејзиниот сопруг Б.Д.(32) од Скопје биле физички нападнати од неколку лица. Се работи на расчистување на случајот.

Брачен пар претепан во кафеана во Кисела Вода

Брачен пар претепан во кафеана во Кисела Вода

Брачен пар вчера во 00.33 часот во полициската станица Кисела Вода пријавиле дека биле претепани. Д.С.Д.(33) од Скопје пријавила дека околу 00.30 часот во угостителски објект на бул.„Борис Трајковски” таа и нејзиниот сопруг Б.Д.(32) од Скопје биле физички нападнати од неколку лица. Се работи на расчистување на случајот.

Брачен пар физички нападнат во угостителски објект

Брачен пар физички нападнат во угостителски објект

На 13 јуни 2019 година во 00.33 часот во Полициската станица Кисела Вода бил ријавен физички напад. Д.С.Д.(33) од Скопје пријавила дека околу 00.30 часот во угостителски објект на бул.„Борис Трајковски“ таа и нејзиниот сопруг Б.Д.(32) од Скопје биле физички нападнати од неколку лица. Се работи на расчистување на случајот.

Брачен бар физички нападнат во угостителски објект

Брачен бар физички нападнат во угостителски објект

На 13 јуни 2019 година во 00.33 часот во Полициската станица Кисела Вода бил ријавен физички напад. Д.С.Д.(33) од Скопје пријавила дека околу 00.30 часот во угостителски објект на бул.„Борис Трајковски“ таа и нејзиниот сопруг Б.Д.(32) од Скопје биле физички нападнати од неколку лица. Се работи на расчистување на случајот.

БИЛЕ ВО KAФEAHA, ГИ HATEПAЛE: Брачен пар нaпaднaт во кафеана во скопска Кисела Вода

БИЛЕ ВО KAФEAHA, ГИ HATEПAЛE: Брачен пар нaпaднaт во кафеана во скопска Кисела Вода

Вчера 30-тина минути по пoлнoќ во Пoлициckaта cтaницa Кисела Вода, Д.С.Д. (33) од Скопје пpиjaвила дека околу 00.30 часот во угостителски објект на бул. „Борис Трајковски“ таа и нејзиниот сопруг Б.Д. (32) од Скопје биле физичkи нaпaднaти од неколку лица. Се работи на pacчистyвање на cлучajoт.

Брачен пар нападнат во кафеана во Кисела Вода

Брачен пар нападнат во кафеана во Кисела Вода

Вчера 30-тина минути по полноќ во Полициската станица Кисела Вода, Д.С.Д. (33) од Скопје пријавила дека околу 00.30 часот во угостителски објект на бул. „Борис Трајковски“ таа и нејзиниот сопруг Б.Д. (32) од Скопје биле физички нападнати од неколку лица. Се работи на расчистување на случајот.