притисни ентер »

Виц: Напален сопруг
Виц: Напален сопруг

Виц: Напален сопруг

Share Tweet Share Share Email Comments Во спалната соба: Жено, ајде побрзо соблекувај се, не можам да издржам! А бе, рано е уште, малиот не е заспан. Заспан е досега, гарант! Не верувам, не е заспан. Сега ќе видиш дека е заспан. Синче татино, ај донеси му на тато една чаша вода! Тишина, не се слуша ништо. Нема одговор. Мажот и жената се нафрлаат страсно

Извинете госпоѓо, ќе сакате ли да станете од тоа место?

Извинете госпоѓо, ќе сакате ли да станете од тоа место?

Млада жена се вози со автобус, и седнала на место за бремени жени. Иде кондуктерот и и вели: – Извинете госпоѓо, ќе сакате ли да станете од тоа место? – Зошто? – Затоа што е место за бремени… – А вие од каде знаете дека не сум бремена? – Па не ми изгледате бремена… од кога сте бремени? – Од пред два саата! – Ама, госпоѓо не се разбравме. Ова место

Виц: Не е исто бремена и …

Виц: Не е исто бремена и …

Share Tweet Share Share Email Comments Млада жена се вози со автобус, и седнала на место за бремени жени. Иде кондуктерот и вели: – Извинете госпоѓо, ќе сакате ли да станете од тоа место? – Зошто? – Затоа што е место за бремени… – А вие од каде знаете дека не сум бремена? – Па не ми изгледате бремена… од кога сте бремени? – Од пред два саата! – Ама,