притисни ентер »

Промоција на монографијата „ Урбани пејзажи“ од Павле Кузманоски
Промоција на монографијата „ Урбани пејзажи“ од Павле Кузманоски

Промоција на монографијата „ Урбани пејзажи“ од Павле Кузманоски

Во мултимедијалниот културен центар „Матица Ексклузив“ од Скопје денеска во 12 часот ќе биде промовирана колор-монографијата „Урбани пејзажи“ од академскиот сликар Павле Кузманоски. За ова ретко издание ќе говори академик Витомир Митевски. Промоцијата ќе биде збогатена и со изложба на дваесет и пет слики од авторот работени во изминатите шест децении

Промоција на монографијата „Урбани пејсажи“ од Павле Кузманоски

Промоција на монографијата „Урбани пејсажи“ од Павле Кузманоски

Во мултимедијалниот културен центар „Матица Ексклузив“ од Скопје денеска во 12 часот ќе биде промовирана колор-монографијата „Урбани пејзажи“ од академскиот сликар Павле Кузманоски. Во мултимедијалниот културен центар „Матица Ексклузив“ од Скопје денеска во 12 часот ќе биде промовирана колор-монографијата „Урбани пејзажи“ од академскиот сликар Павле

Промоција на монографијата „ Урбани пејзажи“ од Павле Кузманоски

Промоција на монографијата „ Урбани пејзажи“ од Павле Кузманоски

Во мултимедијалниот културен центар „Матица Ексклузив“ во Скопје денеска во 12 часот ќе биде промовирана колор-монографијата насловена „Урбани пејзажи“ од академскиот сликар Павле Кузманоски. За ова издание ќе говори академик Витомир Митевски. Промоцијата ќе биде збогатена и со изложба на дваесет и пет слики од авторот работени во изминатите шест децении

Промоција на монографијата „ Урбани пејзажи“ од Павле Кузманоски

Промоција на монографијата „ Урбани пејзажи“ од Павле Кузманоски

Во мултимедијалниот културен центар „Матица Ексклузив“ од Скопје денеска во 12 часот ќе биде промовирана колор-монографијата „Урбани пејзажи“ од академскиот сликар Павле Кузманоски. За ова ретко издание ќе говори академик Витомир Митевски. Промоцијата ќе биде збогатена и со изложба на дваесет и пет слики од авторот работени во изминатите шест децении