притисни ентер »

Овци го прекинаа снимањето на „Невозможна мисија 8“
Овци го прекинаа снимањето на „Невозможна мисија 8“

Овци го прекинаа снимањето на „Невозможна мисија 8“

ФОТО: Овци го прекинаа снимањето на „Невозможна мисија 8“ Снимањето на осмиот филм од серијалот „Невозможна мисија“ со поднаслов „Смртно лоцирање, 2. дел“ (Mission: Impossible – Dead Reckoning – Part Two) беше прекинато од стадо овци кои „го нападнаа“ местото на снимањето… Најновиот дел на еден од најпрофитабилните филмски серијали со Том Круз во главната

Овци го прекинаа снимањето на „Невозможна мисија 8“

Овци го прекинаа снимањето на „Невозможна мисија 8“

Снимањето на осмиот филм од серијалот „Невозможна мисија“ беше прекинато од стадо овци кои го нападнаа местото на снимањето. Најновиот дел на еден од најпрофитабилните филмски серијали со Том Круз во главната улога, се снима во Лејк Дистрикт во Англија, а на филмската екипа работата им ја прекинало стадо овци кои просто минувале тука. Тоа, воообичаено,

Овци го прекинаа снимањето на „Невозможна мисија 8“

Овци го прекинаа снимањето на „Невозможна мисија 8“

Снимањето на осмиот филм од серијалот „Невозможна мисија“ беше прекинато од стадо овци кои го нападнаа местото на снимањето. Најновиот дел на еден од најпрофитабилните филмски серијали со Том Круз во главната улога, се снима во Лејк Дистрикт во Англија, а на филмската екипа работата им ја прекинало стадо овци кои просто минувале тука. Тоа, воообичаено,

Овци го прекинаа снимањето на „Невозможна мисија 8“

Овци го прекинаа снимањето на „Невозможна мисија 8“

Снимањето на осмиот филм од серијалот „Невозможна мисија“ беше прекинато од стадо овци кои го нападнаа местото на снимањето. Најновиот дел на еден од најпрофитабилните филмски серијали со Том Круз во главната улога, се снима во Лејк Дистрикт во Англија, а на филмската екипа работата им ја прекинало стадо овци кои просто минувале тука. Тоа, … Continue

Од кај знаат овците кој е Том Круз –  Прекинато снимањето на „Невозможна мисија 8“

Од кај знаат овците кој е Том Круз – Прекинато снимањето на „Невозможна мисија 8“

Снимањето на осмиот филм од серијалот „Невозможна мисија“ со поднаслов „Смртно лоцирање, 2. дел“ ( Mission: Impossible – Dead Reckoning – Part Two) беше прекинато од стадо овци кои „го нападнаа“ местото на снимањето… Најновиот дел на еден од најпрофитабилните филмски серијали со Том Круз во главната улога, се снима во Лејк Дистрикт во Англија, а на

Овци го прекинаа снимањето на „Невозможна мисија 8“

Овци го прекинаа снимањето на „Невозможна мисија 8“

Снимањето на осмиот филм од серијалот „Невозможна мисија“ со поднаслов „Смртно лоцирање, 2. дел“ (Mission: Impossible – Dead Reckoning – Part Two) беше прекинато од стадо овци кои „го нападнаа“ местото на снимањето… Најновиот дел на еден од најпрофитабилните филмски серијали со Том Круз во главната улога, се снима во Лејк Дистрикт во Англија, а на

Овци го прекинаа снимањето на „Невозможна мисија 8“

Овци го прекинаа снимањето на „Невозможна мисија 8“

Снимањето на осмиот филм од серијалот „Невозможна мисија“ со поднаслов „Смртно лоцирање, 2. дел“ ( Mission: Impossible – Dead Reckoning – Part Two) беше прекинато од стадо овци кои „го нападнаа“ местото на снимањето… Најновиот дел на еден од најпрофитабилните филмски серијали со Том Круз во главната улога, се снима во Лејк Дистрикт во Англија, а на

Овци го прекинаа снимањето на „Невозможна мисија 8“

Овци го прекинаа снимањето на „Невозможна мисија 8“

Снимањето на осмиот филм од серијалот „Невозможна мисија“ со поднаслов „Смртно лоцирање, 2. дел“ (Mission: Impossible – Dead Reckoning – Part Two) беше прекинато од стадо овци кои „го нападнаа“ местото на снимањето… Најновиот дел на еден од најпрофитабилните филмски серијали со Том Круз во главната улога, се снима во Лејк Дистрикт во Англија, а на

Овци го прекинаа снимањето на „Невозможна мисија 8“

Овци го прекинаа снимањето на „Невозможна мисија 8“

Снимањето на осмиот филм од серијалот „Невозможна мисија“ со поднаслов „Смртно лоцирање, 2. дел“ ( Mission: Impossible – Dead Reckoning – Part Two) беше прекинато од стадо овци кои „го нападнаа“ местото на снимањето… Најновиот дел на еден од најпрофитабилните филмски серијали со Том Круз во главната улога, се снима во Лејк Дистрикт во Англија, а на

Овци го прекинаа снимањето на „Невозможна мисија 8“

Овци го прекинаа снимањето на „Невозможна мисија 8“

Тоа, воообичаено, може да трае подолго, па снимањето морало да биде прекинато додека животните не се оддалечат оттаму. Филмаџиите автори на седмиот и осмиот дел со ист поднаслов, неколкупати мораа да ги менуваат плановите изминативе две години...