притисни ентер »

Марија Шерифовиќ и Ѓорѓе Давид се бакнуваа сред емисија – Изразот на лицето на пејачката кажува се
Марија Шерифовиќ и Ѓорѓе Давид се бакнуваа сред емисија – Изразот на лицето на пејачката кажува се

Марија Шерифовиќ и Ѓорѓе Давид се бакнуваа сред емисија – Изразот на лицето на пејачката кажува се

ИЗВОР Скопје24 | мај 17, 2019 Марија Шерифовиќ Ѓорѓе Давид, се бакнаа во уста, пред публиката и натпреварувачите. Имено, Јелена Карлеуша ги испровоцирала Марија и Давид да се бакнат во уста, тие тоа и го направиле. Сè се случи многу брзо, изразот на лицето на Марија после бакнежот кажува се. Таа изгледаше како да не разбира зошто Карлеуша го бараше

Шерифовиќ си оди од „Ѕвездите на Гранд“

Шерифовиќ си оди од „Ѕвездите на Гранд“

Следната сезона на „Ѕвездите на Гранд“  најверојатно нема да биде во ист состав. Пејачката Марија Шерифовиќ открила дека е многу уморна од целото шоу и сака да си оди. „Јас толку многу стрес доживеав и најискрено размислувам ова да биде моја последна година бидејќи сè ми стана напорно и тешко. Оваа година заедно со натпреварувачите почнавме сè да доживуваме

Шерифовиќ си оди од „Ѕвездите на Гранд“

Шерифовиќ си оди од „Ѕвездите на Гранд“

Следната сезона на „Ѕвездите на Гранд“  најверојатно нема да биде во ист состав. Пејачката Марија Шерифовиќ открила дека е многу уморна од целото шоу, и сака да си оди. „Јас толку многу стрес доживеав и најискрено размислувам ова да биде моја последна година, бидејќи се ми стана напорно и тешко.Оваа година заедно со натпреварувачите почнавме се да

Марија Шерифовиќ се повлекува од „Ѕвездите на Гранд“ - ОВА Е ПРИЧИНАТА

Марија Шерифовиќ се повлекува од „Ѕвездите на Гранд“ - ОВА Е ПРИЧИНАТА

Се чини дека наредната сезона на „Ѕвездите на Гранд“ нема да биде во ист состав. Имено, Марија Шерифовиќ открила дека е многу уморна од натпреварувањето, па најверојатно ќе го напушти шоуто. – Јас толку многу стрес доживеав па така најискрено размислувам ова да биде моја последна година, бидејќи се ми стана напорно и тешко. Оваа година заедно со натпреварувачите

Марија Шерифовиќ се повлекува од „Ѕвездите на Гранд“ - ОВА Е ПРИЧИНАТА

Марија Шерифовиќ се повлекува од „Ѕвездите на Гранд“ - ОВА Е ПРИЧИНАТА

Се чини дека наредната сезона на „Ѕвездите на Гранд“ нема да биде во ист состав. Имено, Марија Шерифовиќ открила дека е многу уморна од натпреварувањето, па најверојатно ќе го напушти шоуто. – Јас толку многу стрес доживеав па така најискрено размислувам ова да биде моја последна година, бидејќи се ми стана напорно и тешко. Оваа година заедно со натпреварувачите

Шерифовиќ го напушта жирито во „Ѕвездите на Гранд“

Шерифовиќ го напушта жирито во „Ѕвездите на Гранд“

Се чини дека наредната сезона на „Ѕвездите на Гранд“ нема да биде во ист состав. Имено, Марија Шерифовиќоткрила дека е многу уморна од натпреварувањето, па најверојатно ќе го напушти шоуто. -Јас толку многу стрес доживеав па така најискрено размислувам ова да биде моја последна година, бидејќи се ми стана напорно и тешко.Оваа година заедно со натпреварувачите

Нема да биде дел од новата сезона: Овој член од жирито ги напушта „Ѕвездите на Гранд?“

Нема да биде дел од новата сезона: Овој член од жирито ги напушта „Ѕвездите на Гранд?“

фото; принтскрин/инстаграм Во регионалното музичко шоу „Ѕвездите на Гранд“ како дел од жирито имаме прилика да ги гледаме Марија Шерифовиќ, Јелена Карлеуша, Драган Стојковиќ Босанац, Вики Миљковиќ, Ана Бекута и оваа година Ѓорѓе Давид. Во новата сезона тие ја имаат улога и на ментори, па им помогаат на своите кандидати. Меѓутоа, пејачката Марија Шерифовиќ

Марија Шерифовиќ се повлекува: „Доживеав многу стрес, уморна сум од тоа да глумам будала“

Марија Шерифовиќ се повлекува: „Доживеав многу стрес, уморна сум од тоа да глумам будала“

Се чини дека наредната сезона на „Ѕвездите на Гранд“ нема да биде во ист состав. Имено, Марија Шерифовиќ открила дека е многу уморна од натпреварувањето, па најверојатно ќе го напушти шоуто. Јас толку многу стрес доживеав па така најискрено размислувам ова да биде моја последна година, бидејќи се ми стана напорно и тешко. Оваа година заедно со натпреварувачите

МАРИЈА ШЕРИФОВИЌ И ЃОРЃЕ ДАВИД СЕ БАКНУВАА СРЕД ЕМИСИЈА! Изразот на лицето на пејачката после АКЦИЈАТА кажува се

МАРИЈА ШЕРИФОВИЌ И ЃОРЃЕ ДАВИД СЕ БАКНУВАА СРЕД ЕМИСИЈА! Изразот на лицето на пејачката после АКЦИЈАТА кажува се

Марија Шерифовиќ Ѓорѓе Давид, се бакнаа во уста, пред публиката и натпреварувачите. Имено, Јелена Карлеуша ги испровоцирала Марија и Давид да се бакнат во уста, тие тоа и го направиле. Сè се случи многу брзо, изразот на лицето на Марија после бакнежот кажува се. Таа изгледаше како да не разбира зошто Карлеуша  го бараше од неа и што беше необично.

Марија се повлекува: Доживеав многу стрес, уморна сум од тоа да глумам будала

Марија се повлекува: Доживеав многу стрес, уморна сум од тоа да глумам будала

Марија се повлекува: Доживеав многу стрес, уморна сум од тоа да глумам будала Се чини дека наредната сезона на „Ѕвездите на Гранд“ нема да биде во ист состав. Имено, Марија Шерифовиќ открила дека е многу уморна од натпреварувањето, па најверојатно ќе го напушти шоуто. -Јас толку многу стрес доживеав па така најискрено размислувам ова да биде моја последна