притисни ентер »

Дечки, ги рушивте сите Божји заповеди!
Дечки, ги рушивте сите Божји заповеди!

Дечки, ги рушивте сите Божји заповеди!

Деновиве го пукнаа од зезање Павле… Знаете за кој Павле пишувам… За оној иститот со „полчето“ „масло од канабис“!Масло од канабис? Полче? Ова ми делува исто како работам како сексуална работничка ама уште сум невина! Ебате фраерите, ебате. Колку што ме служи меморијата имаше исто така уште еден фраер што го фатија како си ја вработил швалерката (фризерка)