притисни ентер »

На 123 години почина најстариот човек на светот
На 123 години почина најстариот човек на светот

На 123 години почина најстариот човек на светот

Доживеа промени на епохи и генерации, исчува осум деца, 35 внуци и повеќе од 20 правнуци. Тој секогаш беше љубезен човек кој го сакаше животот, во што се уверив повеќепати кога се сретнувавме”, напиша Јунус-бек Јевруков(55), претседател на Република Ингушетија, во рамките на Руската Федерација. Апаз Илиев, кој тврдеше дека е најстариот човек во светот,

Почина најстариот човек на светот, имаше 123 години

Почина најстариот човек на светот, имаше 123 години

Апаз Илиев, кој тврдеше дека е најстариот човек во светот, почина на возраст од 123 години. Тајната на долгиот живот на Апаз е млекото и изворска вода, а јадел исклучиво зеленчук од неговата градина. Тој спиел најмалку 11 часа на ден, избегнувал да гледа телевизија и не пушел. Доживеа промени на епохи и генерации, исчува осум деца, 35 внуци и повеќе

Почина најстариот човек на светот, имаше 123 години

Почина најстариот човек на светот, имаше 123 години

Почина најстариот човек на светот, имаше 123 години Апаз Илиев, кој тврдеше дека е најстариот човек во светот, почина на возраст од 123 години. Тајната на долгиот живот на Апаз е млекото и изворска вода, а јадел исклучиво зеленчук од неговата градина. Тој спиел најмалку 11 часа на ден, избегнувал да гледа телевизија и не пушел. „Доживеа промени на

Починал најстариот човек на светот – Имал 123 години

Починал најстариот човек на светот – Имал 123 години

Тој, наводно, ги имал сите негови природни заби. Доколку неговите документи биле сочувани, тој би го надминал Јаронецот Џиромон Кимура, кој почина на 116 години и 54 дена. Апаз Илиев, кој тврдел дека е најстариот човек во светот, починал на возраст од 123. години. Тајната на долгиот живот на Апаз е млекото и изворска вода, а јадел исклучиво зеленчук

Почина најстариот човек во светот

Почина најстариот човек во светот

Aпаз Илиев, кој тврдеше дека е најстариот човек во светот, почина на возраст од 123 години. Тајната на долгиот живот на Апаз е млекото и изворска вода, а јадел исклучиво зеленчук од неговата градина. Тој спиел најмалку 11 часа на ден, избегнувал да гледа телевизија и не пушел. ,,Доживеа промени на епохи и генерации, исчува осум деца, 35 внуци и повеќе

Почина најстариот човек во светот

Почина најстариот човек во светот

Aпаз Илиев, кој тврдеше дека е најстариот човек во светот, почина на возраст од 123 години. Тајната на долгиот живот на Апаз е млекото и изворска вода, а јадел исклучиво зеленчук од неговата градина. Тој спиел најмалку 11 часа на ден, избегнувал да гледа телевизија и не пушел. „Доживеа промени на епохи и генерации, исчува осум деца, 35 внуци и повеќе

Почина најстариот човек на светот, имаше 123 години

Почина најстариот човек на светот, имаше 123 години

Апаз Илиев, кој тврдеше дека е најстариот човек во светот, почина на возраст од 123 години. Тајната на долгиот живот на Апаз е млекото и изворска вода, а јадел исклучиво зеленчук од неговата градина. Тој спиел најмалку 11 часа на ден, избегнувал да гледа телевизија и не пушел. „Доживеа промени на епохи и генерации, исчува осум деца, 35 внуци и повеќе

Почина најстариот човек на светот, имаше 123 години

Почина најстариот човек на светот, имаше 123 години

Апаз Илиев, кој тврдеше дека е најстариот човек во светот, почина на возраст од 123 години. Тајната на долгиот живот на Апаз е млекото и изворска вода, а јадел исклучиво зеленчук од неговата градина. Тој спиел најмалку 11 часа на ден, избегнувал да гледа телевизија и не пушел. ,,Доживеа промени на епохи и генерации, исчува осум деца, 35 внуци и повеќе

Почина најстариот човек на светот, тврдел дека има 123 години

Почина најстариот човек на светот, тврдел дека има 123 години

Апаз Илиев, кој тврдеше дека е најстариот човек во светот, почина на возраст од 123 години. Тајната на долгиот живот на Апаз е млекото и изворска вода, а јадел исклучиво зеленчук од неговата градина. Тој спиел најмалку 11 часа на ден, избегнувал да гледа телевизија и не пушел. -Доживеа промени на епохи и генерации, исчува осум деца, 35 внуци и повеќе