притисни ентер »

16 Цртежи за секојдневието со скриена порака, која ќе мора сами да ја одгатнете
16 Цртежи за секојдневието со скриена порака, која ќе мора сами да ја одгатнете

16 Цртежи за секојдневието со скриена порака, која ќе мора сами да ја одгатнете

Уметникот од Израел, Yuval Robichek , ги црта веројатно наједноставните илустрации кои постојат. Овие илустрации се огледало во кое секој може да се препознае и токму тоа е уникатноста на неговите дела. Пролистајте, сигурно нема да останете рамнодушни: